Susa ner för backarna med stil i vinter

Vi arbetar för fossilfrihet i samhället. Och du är med och gör det möjligt – genom att välja ett av våra elavtal. All el du köper av oss i Sverige är nämligen fossilfri. Oavsett vilket avtal du väljer. Under en begränsad tid kunde du dessutom få ett par hållbart tillverkade skidglasögon, utvecklade av Spektrum och Ingemar Stenmark när du bytte till oss.

  • Hållbara skidglasögon, värde 1299 kr, ingick så långt lagret räckte
  • Välkomstrabatt när du blir kund hos oss
  • Alltid 100 % fossilfri el från sol-, vind-, vatten- eller kärnkraft

Hållbart tillverkade skidglasögon
Skidglasögonen är utvecklade och tillverkade av växtbaserade biomaterial och återvunnen polyester. Allt för att minska klimatavtrycket. I tillverkningen används ricinolja från spårbara och hållbara odlingar. Detta minskar CO2-utsläppen med 46 % jämfört med vanliga material.

Skidglasögonen är specialdesignade i en begränsad upplaga tillsammans med Ingemar Stenmark och Spektrum, värde 1 299 kr.

Se våra priser och teckna elavtal nu

720x385-Ingemar-Stenmark.jpg

SkidglasögonErbjudandet gäller endast kunder som byter elleverantör till Vattenfall och så långt lagret räcker.

 

Leverans
Leveranstiden av glasögonen är normalt 2-3 veckor från avtalstecknande. Du kommer att få en SMS-avisering från distributören när dina Skidglasögon finns att hämta ut. Leverans av skidglasögonen sker till angiven adress. Leverans sker endast till adresser i Sverige. Om adressuppgifterna som lämnats inte är korrekta, bär Vattenfall eller Spektrum inget ansvar för leveransen. Det är viktigt att du lämnar korrekt postadress, mobilnummer och en e-mail adress som vi kan nå dig på.

 

Villkor
Skidglasögonens värde är 1 299 kr och kan inte bytas mot kontanter eller någon annan vara.

 

 

schysst-elhandel-logga-744x456.jpg

För oss är det en självklarhet att du som kund ska känna dig trygg och kunna lita på oss. Därför är det bra att veta att vi är certifierade enligt Schysst elhandel.

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja