Nu när hösten kommer är det mycket som man vill fixa till hemma. Därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. När du byter elleverantör och tecknar ett fossilfritt elavtal hos oss, så får du 500 kr i presentkort hos IKEA att handla inredning, köksutrustning eller belysning för. Dessutom får du både ett klimatsmart elavtal och hem.

Teckna nytt elavtal här

 

IKEA-Voucher-400x247.jpgErbjudandet gäller inte för flyttande kunder.

Presentkortet är värt 500 kr och kan ej bytas mot kontanter. Presentkortet är giltigt på alla svenska IKEA varuhus inklusive IKEA.se. Kortet kan användas på merparten av IKEAs varuhus runt om i världen (Se www.IKEA.se för mer info) Kortet har en obegränsad livslängd så länge kortet är i brukligt skick. För att använda sitt presentkort i butik lämnas det över i kassan innan betalning. Används presentkortet online uppges presentkortsnumret samt pinkoden i kassan innan betalning, numret och koden finns tryckt på presentkortet. Leverans av presentkort sker till angiven adress vid tecknande av elavtal. Leverans sker endast till adresser i Sverige. Om adressuppgifterna som lämnats inte är korrekta, bär ELS/Vattenfall inget ansvar för leveransen. Presentkortet fungerar precis som kontanter, och är inte knutet till dig som person. Därför kan vi inte ersätta eller spärra ett borttappat eller stulet presentkort. Presentkortet kan användas som delbetalning tillsammans med exempelvis kontanter eller ett annat betalkort. Reklamationer ska framställas omedelbart efter det att felet upptäckts.

Har du övriga frågor om presentkortet? Då är du välkommen att kontakta ELS Kundtjänst, antingen per telefon 031-742 55 66 eller via e-post till info@elssverige.se