Du som ansvarar för ett kontor har mycket att spara på energieffektivisering. Det går att minska energikostnaden med så mycket som 20 procent – utan större investeringar. Använd gärna vår checklista för att se vilka åtgärder du kan genomföra för att minska din energiförbrukning. Genom att utnyttja värme och kyla på rätt sätt och ställa in dina apparater rätt kan du sänka kontorets energikostnader rejält.

Välj fossilfri el till din verksamhet. Våra elavtal ger dig 100 % fossilfri el. För en årsförbrukning upp till 300 MWh kan du utan extra kostnad välja om den ska komma från sol-, vind-, vatten- eller kärnkraft.

Se våra elavtal för företag

Checklista – minska energiförbrukningen för ditt kontor

Styr din energiförbrukning med smarta lösningar

Första steget till energieffektivisering är ofta att se vad man faktiskt förbrukar och vad det är som drar mest ström. Med hjälp av våra tjänster kan du se vad just du kan göra för att spara energi. Du kan också förenkla allt kringarbete kring elavtalet genom att få överblick över dina anläggningar, prisprognoser och fakturor.

Spar ännu mer energi

Förutom de specifika åtgärder du kan göra för just din verksamhet, finns det mycket att spara på att se över värme, vatten och belysning. Genom att välja effektivare produkter och använda dem när de behövs bäst kan du spara mycket pengar. Läs mer på respektive sida.