Tjänster och Service

Precis som alla maskiner och motorer behöver fjärrvärmecentralen regelbundet ses över för att fungera så effektivt som möjligt. Vi kan hjälpa dig att se över fjärrvärmecentralen, enstaka gånger eller regelbundet.

Se samtliga tjänster här nedan.

 

Serviceavtal

Med ett serviceavtal får din fjärrvärmecentral regelbunden tillsyn och genomgång. Besöket genomförs oftast mellan oktober och mars. För detta betalar du en avgift på 67 kronor per månad. 

Läs mer och beställ

Besiktningsbesök

Med ett besiktningsbesök så får du vid ett tillfälle en komplett genomgång av din fjärrvärmecentral. Besiktningsbesöket kostar 1 700 kronor. 

Läs mer och beställ

Felavhjälpning

Om din fjärrvärmeväxlare inte är lika effektiv som den har varit, eller om den går sönder kan du beställa servicearbeten och reparation från oss. Innan du bokar tid för hjälp, kontrollera att det inte är fjärrvärmenätet som är avstängt.

Prislista felavhjälpning

Felanmälan

Misstänker du att något är fel med fjärrvärmen? Kontrollera i första hand fastighetens fjärrvärmecentral och övriga berörda system. Om du inte kan göra det själv, kontakta din fastighetsägare eller ansvarig i bostadsrättsföreningen. Ofta beror avbrott på ett fel i fastighetens egen fjärrvärmecentral och då är det fastighetsägaren som är ansvarig för eventuell åtgärd.

Vid fel i fjärrvärmeleveransen, ring oss på  020-82 58 58.

 

Kontakta oss

Kontakta kundservice om du har några frågor rörande fjärrvärme.
Telefon: 020-36 00 36
Vardagar kl 8–18

Vanliga frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna vi får om fjärrvärme.

Visste du att...

Fjärrvärmenätet består av 24 000 km rör, som skulle räcka halvvägs runt jorden om det lades ut runt ekvatorn.