Time in controller:2023-06-01 00:02:05

Allt ditt företag behöver samlat på ett ställe

På Mina sidor hittar du all information som rör verksamhetens elanvändning och elavtal. Till exempel kan du kan följa elanvändningen och jämföra förbrukningen över tid. Kanske användes betydligt mer el under vintermånaderna i år jämfört med i fjol?

Du som har elavtal med oss

Logga in här

Du som endast har elnätsavtal med oss

Logga in här


Det här hittar du på Mina sidor

 • Mina avtal - Se vilket avtal du har, till vilket pris och hur länge det gäller. Du hittar även företagets anläggningsuppgifter, beräknad årsförbrukning och vald energikälla. Om det är dags att förnya ditt avtal kan du göra det på Mina sidor.
 • Mina fakturor - Se alla företagets fakturor från oss upp till fem år tillbaka i tiden tillsammans med information som betalstatus, betalningsuppgifter, anläggningsID och ditt fakturaintervall. Du kan även byta betalsätt till e-postfaktura eller autogiro, smidigare för dig och bättre för miljön.
 • Min förbrukning - Följ och lär känna din energianvändning genom att filtrera på önskade tidsintervall och tidsperioder. Du kan också enkelt jämföra din elanvändning med föregående år och ladda ner data till Excel.
 • Mina inställningar - Här hittar du verksamhetens kunduppgifter, inklusive kundnummer och adress. Du kan själv lägga till eller ändra företagets kontaktuppgifter, såsom e-postadress och telefonnummer. Det finns även en möjlighet att prenumerera på våra mejlutskick, så får du löpande information om elmarknaden, innovationer och erbjudanden.
 • Erbjudanden - Här hittar du förmånliga erbjudanden för din verksamhet, dig och dina kollegor.

Logga in med kundnummer och lösenord

För att logga in på Mina sidor behöver du företagets kundnummer som du kopplar till ett särskilt lösenord. Kundnummer hittar du på din faktura. Läs nedan hur du gör för att skapa ett lösenord. Om du tidigare har loggat in med hjälp av e-postadress och lösenord kan du använda samma lösenord som förut tillsammans med
företagets kundnummer.

Är du ny kund så kan du logga in på Mina sidor efter att du har fått din första faktura från oss.

Skapa ett lösenord

Om du inte tidigare har loggat in på Mina sidor med kundnummer och lösenord behöver du skapa ett lösenord som kopplas till företagets kundnummer hos oss. Så här går det till.

1. Välj inloggning med kundnummer
För dig som företagskund erbjuder vi en säker inloggning med hjälp av kundnummer och lösenord. På inloggningssidan väljer du inloggning med kundnummer och lösenord i listan med inloggningsalternativ.

2. Välj ”Ny på Mina sidor?”
För att kunna logga in på Mina sidor med kundnummer behöver du först skapa ett lösenord. Klicka på länken ”Ny på Mina sidor? Skapa ett eget lösenord.” för att komma vidare till nästa steg.

3. Beställ lösenordslänk
Fyll i företagets kundnummer så skickar vi en länk för att skapa ett lösenord till den e-postadress som är registrerad hos oss. Om du inte får något mejl behöver du kontakta vår kundtjänst för att uppdatera din e-postadress. Därefter följer du denna instruktion på nytt.

Skapa ett lösenord

Glömt lösenord?

Har du glömt ditt gamla lösenord skapar du ett nytt enligt nedan.

1. Välj inloggning med kundnummer
På inloggningssidan väljer du inloggning med kundnummer och lösenord i listan med inloggningsalternativ.

2. Välj ”Glömt lösenord?”
Klicka på länken ”Glömt lösenord?” för att komma vidare till nästa steg.

3. Beställ lösenordslänk
Fyll i ditt kundnummer så skickar vi en länk för återställning av lösenord till den e-postadress som är registrerad hos oss. Om du inte får något mejl behöver du kontakta vår kundtjänst för att uppdatera din e-postadress. Därefter följer du denna instruktion på nytt.

Återställ lösenord

Felsökning vid inloggningsproblem

Vi har listat några användbara tips för att lösa olika problem som kan uppstå i samband med inloggning.

 • Testa gärna att logga in från en annan dator eller mobiltelefon
 • Prova gärna att använda olika webbläsare
 • Rensa cache och cookies i webbläsaren (Ctrl+Shift+Delete i Chrome och Edge)
 • Kontrollera att du inte använder gamla bokmärken eller länkar till inloggningssidan
 • Om du använder ad blocker, prova att stänga av den
 • Kontrollera att du använder rätt kundnummer och lösenord
 • Återställ ditt lösenord enlig ovan om inloggningsuppgifterna inte fungerar

Kontakta oss
Har du ytterligare frågor om hur du loggar in på Mina Sidor eller får problem med din inloggning så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 020-202007.

Är du Fjärrvärmekund hos Vattenfall? Då välkomnar vi dig till vår särskilda affärsportal: Heat Business Portal. Här kan du skapa ett konto.