Time in controller:2022-01-25 02:11:22

Allt ditt företag behöver samlat på ett ställe

För att det ska vara så enkelt som möjligt att vara kund hos Vattenfall har vi skapat Mina sidor. Här finns all information som du och din verksamhet kan tänkas behöva. Exempelvis kan du följa företagets energianvändning och jämföra förbrukningen över tid. Kanske kan det vara första steget för att sänka kostnaderna?

Nyhet! Lösenord ersätter PIN-kod

Vi har gjort det säkrare för dig att logga in. Nu behöver du ett eget lösenord för att logga in på Mina sidor med ditt kundnummer. Läs nedan hur du gör för att skapa ett eget lösenord.

Det här hittar du på Mina sidor

  • Mina avtal - Se vilket avtal du har, till vilket pris och hur länge det gäller. Du hittar även detaljerade anläggningsuppgifter, beräknad årsförbrukning och vald energikälla. Är det dags att förnya ditt avtal kan du också göra det på Mina sidor.
  • Mina fakturor - Se alla företagets fakturor från oss upp till fem år tillbaka i tiden tillsammans med information som betalstatus, betalningsuppgifter, anläggningsID och ditt fakturaintervall. Du kan även byta betalsätt till e-postfaktura eller autogiro, smidigare för dig och bättre för miljön.
  • Min förbrukning - Följ och lär känna din energianvändning genom att filtrera på önskade tidsintervall och tidsperioder. Du kan också enkelt jämföra din elanvändning med föregående år och ladda ner data till Excel.
  • Mina inställningar - Här hittar du verksamhetens kunduppgifter, inklusive kundnummer och adress. Du kan själv lägga till eller ändra företagets kontaktuppgifter, såsom e-post och telefonnummer. Här finns även en möjlighet att prenumerera på våra mailutskick, så får du löpande information om elmarknaden, innovationer och erbjudanden.
  • Erbjudanden - Här hittar du förmånliga erbjudanden för din verksamhet, dig och dina kollegor.

Logga in med kundnummer och eget lösenord

Du loggar säkert och enkelt in på Mina sidor med kundnummer och ett eget lösenord. Har du inget eget lösenord skapar du enkelt ett lösenord enligt nedan.

Om du tidigare har loggat in med hjälp av e-postadress och lösenord, så kan du använda samma lösenord som förut tillsammans med företagets kundnummer. Har du glömt ditt gamla lösenord skapar du ett nytt enligt nedan.

Logga in på Mina sidor 

Är du Fjärrvärmekund hos Vattenfall? Då välkomnar vi dig till vår särskilda affärsportal: Heat Business Portal. Här kan du skapa ett konto.

Så här skapar du ett eget lösenord

Använd din PIN-kod och ditt kundnummer för att skapa ett unikt lösenord. Kundnummer och PIN-kod hittar du på dina fakturor från oss. Du behöver även ange en e-postadress som vi kan nå dig på, så att vi kan skicka dig en länk för att skapa lösenordet. Så här går det till.

1. Välj inloggning med kundnummer
För dig som företagskund erbjuder vi en säker inloggning med hjälp av kundnummer och ett eget lösenord. På inloggningssidan väljer du inloggning med kundnummer och lösenord i listan med inloggningsalternativ.

2. Välj ”Skapa ett eget lösenord”
För att kunna logga in på Mina sidor med kundnummer behöver du först skapa ett eget lösenord. Klicka på länken skapa ett eget lösenord för att komma vidare till nästa steg.

3. Beställ lösenordslänk
Under en begränsad tid har du med hjälp av din PIN-kod möjlighet att skapa ett eget lösenord som kopplas till företagets kundnummer. Ange kundnummer, PIN-kod och e-postadress så skickar vi en länk för att skapa ett unikt lösenord. Information om kundnummer och PIN-kod hittar du längst upp till vänster på din faktura från oss.

Skapa ett eget lösenord

Kontakta oss
Har du ytterligare frågor om hur du loggar in på Mina Sidor eller får problem med din inloggning så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 020-202007.