Energirådgivning

Genom att se över och effektivisera ditt företags energiförbrukning kan du minska dina kostnader med upp till 20 procent per år. Boka rådgivning med en av våra energiexperter för en djupanalys och skräddarsydd åtgärdsplan.

Offertförfrågan

Debitering
Tjänsten består av en startavgift och debiteras som ett tillägg till den ordinarie fjärrvärmefaktureringen. Kontakta oss nedan för mer information och pris.

Produktblad Energirådgivning

Vid frågor och för beställning är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Kontakta oss vid intresse

Energirådgivning i Alriksgårdarna

Följ med och se hur det går till när energiexperten besöker bostadsrättsföreningen Alriksgårdarna i Uppsala för en energirådgivning
 
 

Uppnå samma resultat med mindre energi

Att energieffektivisera är ett kraftfullt sätt att både spara pengar och stärka ditt företags miljöprofil. Det betyder att samma resultat kan uppnås med mindre energi, eller att komforten alternativt produktionsnivån kan höjas utan att mer energi behövs.

Med energirådgivning från Vattenfall får du experthjälp med att kostnadseffektivisera din verksamhets energiförbrukning. Efter en djupgående utredning presenteras du för skräddarsydda och konkreta förslag, råd och tips på åtgärder du kan göra för att effektivisera energianvändningen. Med enklare åtgärder kan många verksamheter minska sina energikostnader med upp till 20 procent.

  • Djupgående analys av ditt företags energianvändning, vilket ger dig goda förutsättningar att ta kontroll över energikostnaderna och minska dem
  • Råd och tips samt skräddarsydd åtgärdsplan från en energiexpert
  • Maximalt utnyttjande av energileveransen
  • Stärkt miljöprofil

När du beställer tjänsten får du svara på grundläggande frågor om verksamheten och er energianvändning. En energiexpert går sedan igenom svaren och använder dem tillsammans med historiska data och kostnader för att göra en grundlig analys av er energiförbrukning.

Energiexperten bokar även in ett platsbesök hos er. Tillsammans går ni igenom värmesystemet, verksamheten och resultatet från analysen. Här får du chans att ställa alla frågor du har om energi och få rådgivning. Nyckeltalen från utredningen och insikter från platsbesöket sammanställs sedan i en rapport där du får råd för effektivare energianvändning samt specifika åtgärdsförslag, anpassade efter er situation. Därifrån kan du själv välja vilka åtgärder du vill arbeta vidare med och implementera.

Denna tjänst passar dig som:

Vill stärka din miljöprofil
Vill stärka din miljöprofil
Har fjärrvärme
Har fjärrvärme
Vill spara pengar
Vill spara pengar
Produktansvarig
Nu kan du få reda på hur din fastighet mår och hur du kan sänka dina energikostnader