Talanger sökes…

Under våren 2018 ska Vattenfall Services för 5:e året i rad köra sitt Talangprogram som riktar sig till sistaårselever vid Sveriges högskolor eller universitet.

Talangprogrammet som är en utmärkt snabbstart av karriären består av två stycken tvådagarsträffar: en i mars och en i april. Talangerna får lära sig mer om branschen och företaget, träffa representanter från ledningsgruppen, medarbetare och dessutom andra talanger från hela landet. I programmet ingår även CV-tips, att lösa övningsuppgifter, en ledarskapsutbildning, studiebesök och mycket mer!

En tidigare deltagare är Linn Karlsson som deltog 2016, vilka är dina erfarenheter från Talangprogrammet?

- Otroligt inspirerande och värdefulla dagar, som också ledde till min första anställning! Efter talangdagarna började jag arbeta som projektledare för olika strategiska projekt. Då man tillbringar flera dagar ihop och arbetsgivaren får en god bild av mig som person, så fick jag full förtroende från dag ett som anställd och gavs snabbt mycket ansvar.

Talangprogrammet är en viktig del i att säkerställa framtida kompetenser för Vattenfall Services verksamheter.

Känner du någon talang? Tipsa ditt syskonbarn, din kompis och anhöriga att söka!
Ansökan är öppen fram till 28 januari 2018.

Läs mer om hur Vattenfall erbjuder möjligheter för talanger

Läs om hur det är att jobba på Vattenfall

Kontakt: Maria Rydqvist

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja