Tillsammans för en fossilfri framtid

Vi arbetar för fossilfrihet. Genom energilösningar och utveckling som hjälper samhället att bryta sig loss från beroendet av fossila bränslen. Därför blir också du, som kund hos oss, en del av vägen mot en framtid där vi alla kan leva fossilfritt.

I samarbete med Handelsbanken har vi gjort det lätt för dig. Valet av elavtal och leverantör skall vara enkelt och tryggt. När du tecknar elavtal med oss i Sverige så blir du en del av smart energianvändning idag för ett fossilfritt liv imorgon – oavsett vilket av våra elavtal du väljer.

Erbjudandet gäller för hushåll där någon är kund i Handelsbanken och byter elleverantör till Vattenfall. Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet och välj enkelt ett senare startdatum om du har bindningstid eller uppsägningstid kvar på ditt nuvarande avtal. Om du behöver hjälp är du varmt välkommen att ringa vår kundservice på 020-232201 som kan svara på frågor och ge råd om elavtal.

För privatkunder hos Handelsbanken

  • Speciellt framtagna rabatter på upp till 36 månader, se räkneexemplen nedan för att se hur mycket du kan spara
  • Olika elavtal att välja mellan, så att du kan hitta något som passar dig: från timpris till fast elpris i upp till tre år
  • Vattenfall är tryggt och pålitligt med certifiering enligt Schysst elhandel ‒ en certifiering framtagen av Energiföretagen Sverige

Se ditt pris och teckna elavtal

Fossilfri el för kunder till Svenska Handelsbanken

Räkneexempel

Tabellen visar rabattvärdet för olika elavtal och uppskattad årsförbrukning som exempel på olika hushålls elförbrukning. Rabattvärdet är uträknat för den rabattlängd som gäller för respektive avtal. Detaljerade priser och rabatter kan du se tydligt i vårt avtalsflöde som du startar här.

Villkor
Erbjudandet gäller för hushåll där någon är kund hos hos Handelsbanken och byter elleverantör till Vattenfall och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet. 

Fossilfri el för kunder till Svenska Handelsbanken

Handelsbankens Gröna erbjudanden

Som kund hos Handelsbanken får du tillgång till erbjudanden som är både klimatsmarta och bra för din privatekonomi. Bland annat kan du få rabatt på solceller och värmepumpar, samt olika alternativ för att finansiera energieffektiviserande åtgärder.

Till Handelsbanken

Som kund hos oss får du råd och tips som hjälper dig att använda elen på bästa möjliga sätt.

720x450-Energirådgivning

Spara el

Här hittar du tips på hur du kan energieffektivisera hemma. Allt från enkla åtgärder i lägenhet till större investeringar i villa.

Till spartipsen

Fossilfri framtid 720x450.jpg

Fossilfri framtid

Hållbarhet och ett smartare sätt att använda energi blir allt viktigare. Vad innebär det för dig och oss tillsammans?

Hållbarhet i fokus

720x450-Vs-Fast-Puff-1

Tips vid flytt

Är det dags att flytta? Då är det också dags att lägga upp en plan för hur övergången från ett hem till ett annat ska bli så smidig som möjligt. 

Om elavtal när du flyttar


Elens ursprung

Elens ursprung 2022