Här är företagen som laddar för framtiden

Låt kunder och personal ladda elbilen hos er

I våras delade vi ut 100 laddstationer uppkopplade till InCharge publika laddnät. Se filmerna där fem olika företag berättar om enkelheten och fördelarna med att vara en del av InCharge. Just nu har vi ett riktigt bra erbjudanden på laddstationer med valfri InCharge operatörstjänst. Ta steget ni också och sätt företaget på elbilskartan.

Välj mellan två olika operatörstjänster

InCharge Public

Alla kan ladda vid er station och företaget blir synligt i InCharge app. Kunder och besökare betalar själva för sin laddning med laddkort, bricka eller app från InCharge. Ni väljer pris/kWh och InCharge återbetalar er för mängden kWh som laddats.
Kostnad: 200 kr/månad och station (exkl. moms).

Mer om InCharge Public

Gör intresseanmälan

InCharge Non-Public

En smidig lösning för slutna parkeringsgarage eller om enbart anställda ska kunna ladda vid er station. Anställda och kunder betalar själva för sin laddning med laddkort eller laddbricka från InCharge. Ni väljer pris/kWh och InCharge återbetalar er för mängden kWh som laddats.
Kostnad: 200 kr/månad och station (exkl. moms).

Mer om InCharge Non-Public

Gör intresseanmälan

Laddstationens egenskaper

Laddbox: 11 kW, 3 Fas, 16 Ampere
Anslutning: Uttag Typ 2 / Mode 3
Onlinefunktion: Ja, 3G
Storlek: 49 x 31 x 17 cm (H X B x D)
Montering för: Vägg
Lämplig för: Utomhus- och inomhusbruk, IP54

Laddbox Online

Mer om InCharge

Att vara en del av InCharge innebär många fördelar. Med InCharge sätter du företaget på kartan samtidigt som du blir del av ett europeiskt nätverk. Välj om du vill erbjuda elbilsladdning för alla eller enbart för anställda. Du sätter priset för laddning och vi hanterar faktureringen och återbetalningen till er. Enkelt!

Laddbox kopplad till InCharge