Vårt specialerbjudande för dig som medlem

  • Fina rabatter på både årsavgift och din förbrukning
  • Just nu dubblerad rabattperiod, 24 månader på rörliga avtal och hela avtalsperioden på fasta avtal
  • Tydlig prisspecifikation på dina rabatter som din Schyssta Elhandlare
  • Teckna online eller få personlig kundservice snabbt på 020-230090

Se ditt pris och teckna elavtal

PRO

Tillsammans tar vi oss mot en fossilfri framtid

Vi arbetar för fossilfrihet. Genom energilösningar och utveckling som hjälper samhället att bryta sig loss från beroendet av fossila bränslen. Därför blir också du, som kund hos oss, en del av vägen mot en framtid där vi alla kan leva fossilfritt.

Erbjudandet gäller för hushåll där någon är medlem i PRO och byter elleverantör till Vattenfall. Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet och välj enkelt ett senare startdatum om du har bindningstid eller uppsägningstid kvar på ditt nuvarande avtal. Om du behöver hjälp är du varmt välkommen att ringa vår kundservice på 020-230090 som kan svara på frågor och ge råd om elavtal.

Räkneexempel

*Tabellen visar rabattvärdet för olika elavtal och uppskattad årsförbrukning som exempel på olika hushålls elförbrukning. Rabattvärdet är uträknat för den rabattlängd som gäller för respektive avtal. Detaljerade priser och rabatter kan du se tydligt i vårt avtalsflöde som du startar här.

Villkor
Erbjudandet gäller t o m 31 december 2024 för hushåll där någon är medlem i PRO och byter elleverantör till Vattenfall och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet. 

PRO

Tillsammans för ett bättre liv

PRO är Sveriges största mötesplats för pensionärer. Vi påverkar viktiga samhällsfrågor och ser till att livet som pensionär blir roligare.

Läs mer på PRO:s hemsida

Som kund hos oss får du råd och tips som hjälper dig att använda elen på bästa möjliga sätt.

720x450-Vs-Fast-Puff-1

Tips vid flytt

Är det dags att flytta? Då är det också dags att lägga upp en plan för hur övergången från ett hem till ett annat ska bli så smidig som möjligt. 

Om elavtal när du flyttar

720x450-Energirådgivning

Spara el

Här hittar du tips på hur du kan energieffektivisera hemma. Allt från enkla åtgärder i lägenhet till större investeringar i villa.

Till spartipsen

Fossilfri framtid 720x450.jpg

Fossilfri framtid

Hållbarhet och ett smartare sätt att använda energi blir allt viktigare. Vad innebär det för dig och oss tillsammans?

Hållbarhet i fokus

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja