VF_logo_linear_grey_RGB.png

Vattenfall och Opus ger dig

  • ett fossilfritt elavtal med välkomstrabatt på både årsavgift och elpris
  • upp till 36 månaders rabatt på elavtal med fast pris och 24 månaders rabatt på elavtal med rörligt pris
  • en kostnadsfri kontrollbesiktning av personbil (klass 1) på valfri station och information om din bils klimatpåverkan sedan förra året

Se ditt pris och teckna elavtal

Opus

Så här kan du spara tusenlappar

Med en årsförbrukning på 15 000 kWh (villa) och rörligt elpris i 24 månader är rabattvärdet ungefär 3000 kronor (cirka 2500 kronor på elavtalet, cirka 500 kronor för besiktningen).

Väljer du fast elpris i 3 år och förbrukar 3000 kWh/år (lägenhet) är rabattvärdet ungefär 2000 kronor (cirka 1500 kronor på elavtalet, cirka 500 kronor för besiktningen).

Opus

Opus Bilprovning

Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag med närmare 100 stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder. De klimatkompenserar hela verksamheten till 100 %. I samband med besiktningen kan du klimatkompensera för din årliga bilkörning.

Läs mer om Opus

Villkor

Erbjudandet gäller endast online och för nya kunder som byter elleverantör till Vattenfall och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet. Du kan enkelt välja ett senare startdatum om du har bindningstid eller uppsägningstid kvar på ditt nuvarande elavtal.

Din unika värdekod, för 100 % rabatt på kontrollbesiktning av personbil klass 1, skickas via e-post när ditt elavtal är godkänt och har passerat ångerrätten (14 dagar). Ett tips är att teckna elavtalet senast 21 dagar före körförbud, så att du hinner få koden och boka din besiktning i god tid. Koden är giltig för bokning inom 6 månader.

För dig som redan är kund hos Vattenfall finns ett annat erbjudande i samarbete med Opus på Mina sidor.

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja