VF_logo_linear_grey_RGB.png

Tillsammans mot en fossilfri framtid

Valet av bil och hur den används har stor klimatpåverkan. En kontrollbesiktning hos Opus Bilprovning ger dig insikter om din bils status och hur du kan leva mer hållbart med din bil. Vattenfall arbetar för fossilfrihet i samhället. Och du är med och gör det möjligt – genom att välja ett av våra elavtal. All el du köper av oss i Sverige är nämligen fossilfri. 

Vattenfall och Opus ger dig

  • Ett fossilfritt elavtal med attraktiv kampanjrabatt på både årsavgift och elpris
  • 24 månaders rabatt på rörliga avtal och hela avtalsperioden på fasta avtal
  • En kostnadsfri kontrollbesiktning på valfri station och information om din bils klimatpåverkan sedan förra året - värde från 599 kr

Se ditt pris och teckna elavtal

Opus

Villkor
Erbjudandet gäller endast för nya kunder som byter elleverantör till Vattenfall och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. För dig som är kund hos Vattenfall finns ett annat erbjudande i samarbete med Opus på Mina sidor.

Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet. Du kan enkelt välja ett senare startdatum om du har bindningstid eller uppsägningstid kvar på ditt nuvarande elavtal.

Inom 3-4 veckor efter avtalstecknande får du en unik värdekod för 100 % rabatt på kontrollbesiktning av personbil. Koden är giltig för bokning inom 6 månader.

Räkneexempel

*Tabellen visar rabattvärdet för olika elavtal och uppskattad årsförbrukning som exempel på hushålls elförbrukning. Rabattvärdet är uträknat för den rabattlängd som gäller för respektive avtal. Detaljerade priser och rabatter kan du se tydligt i vårt avtalsflöde som du startar här.

Opus

Opus verksamhet

Opus Bilprovning är ett av Sveriges största besiktningsföretag. Vi har närmare 100 stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder – och vi besiktar nära två miljoner fordon om året.

Läs mer på Opus hemsida