Vi gläds åt att du tidigare valt Enwells lösningar för ditt hem i strävan mot komfort och energieffektivisering. Då Enwell sedan 2020 är helägda av Vattenfall vill vi självklart ge dig ett starkt erbjudande att även välja Vattenfall som din elleverantör. Med oss som din elhandlare och kund till Enwell får du fossilfri el med rabatt på både årsavgift med 75% och elpriset under 12-36 månader beroende på vilket avtal du väljer.

För dig som är kund  hos ENWELL

  • Speciellt framtagna rabatter på upp till 36 månader, se räkneexemplen nedan för att se hur mycket du kan spara
  • Olika elavtal att välja mellan, så att du kan hitta något som passar dig: från timpris till fast elpris i upp till tre år
  • Vattenfall är tryggt och pålitligt med certifiering enligt Schysst elhandel ‒ en certifiering framtagen av Energiföretagen Sverige

Se ditt pris och teckna elavtal

ENWELL

Räkneexempel

*Tabellen visar rabattvärdet för olika elavtal och uppskattad årsförbrukning som exempel på hushålls elförbrukning. Rabattvärdet är uträknat för den rabattlängd som gäller för respektive avtal. Detaljerade priser och rabatter kan du se tydligt i vårt avtalsflöde som du startar här.


Villkor

Erbjudandet gäller för hushåll där någon är kund hos ENWELL och byter elleverantör till Vattenfall och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet. 

ENWELL

ENWELL i korthet

ENWELL är en totalentreprenör som skapar hållbara energilösningar och klimatsmarta hem. Med förnyelsebar energi och geoteknik som grund är vår vision att vara det självklara valet för villa- och husägare som vill leva klimatsmart.

Läs mer på ENWELLs hemsida

Som kund hos oss får du råd och tips som hjälper dig att använda elen på bästa möjliga sätt.

720x450-Vs-Fast-Puff-1

Tips vid flytt

Är det dags att flytta? Då är det också dags att lägga upp en plan för hur övergången från ett hem till ett annat ska bli så smidig som möjligt. 

Om elavtal när du flyttar

720x450-Energirådgivning

Spara el

Här hittar du tips på hur du kan energieffektivisera hemma. Allt från enkla åtgärder i lägenhet till större investeringar i villa.

Till spartipsen

Fossilfri framtid 720x450.jpg

Fossilfri framtid

Hållbarhet och ett smartare sätt att använda energi blir allt viktigare. Vad innebär det för dig och oss tillsammans?

Hållbarhet i fokus