Luftvärmepumpen Panasonic HZ25UKE är en kraftfull värmepump för dig som kräver prestanda i toppklass. Ett smart alternativ för dig som vill spara in på dina uppvärmningskostnader och samtidigt få ett behagligare inomhusklimat.
Pris efter ROT-avdrag:

26 845 kr

Ordinarie pris:

29 500 kr

ROT-avdrag

2 655 kr

Energieffektiv och miljösmart uppvärmning

Förutom den förbättrade energibesparingen får du även ett bättre inomhusklimat med renare luft och behaglig temperatur. Värmepumpen kan dessutom fjärrstyras via din smartphone eller ställas in med timer.

Panasonic HZ25UKE har uppgraderats med det mer miljövänliga och mer energieffektiva köldmediet R32, som är mycket mer skonsamt mot kompressorn och förlänger livslängden.

Produktblad 

Detta ingår när du köper en luftvärmepump

 • Installation av certifierad installatör
 • Rådgivning vid installationstillfället för rätt placering
 • Elanslutning. Vi kopplar pumpen till en kopplingsdosa eller arbetsbrytare som sitter max fem meter från luftvärmepumpen. Vi kopplar inte till elcentralen.
 • Telefonsupport under hela luftvärmepumpens livslängd
 • Fem års garanti på pump och installation, kräver en service under garantitiden
 • Fri frakt

Fjärrstyr din luftvärmepump

I den här luftvärmepumpen finns en inbyggd WiFi-modul. så att du kan ställa in värmepumpen via en app istället för med fjärrkontrollen.

Har du inte ett befintligt nätverk i ditt hem kan du köpa till Airpatrol Nordic, som kan styras med SMS. Med Airpatrol Nordic kan du fjärrstyra luftvärmepumpen via din mobil. Du kan justera temperaturen, ändra fläkthastighet och ställa in underhållsvärme – var du än är. Du får larm och statusrapport, så du har ständig kontroll och kan känna dig trygg.

Pris: 2 995 kr

Läs mer om Airpatrol Nordic/SMS

 • Modell CU-HZ25UKE och CS-HZ35UKE

  Värmeeffekt vid Nom (Min- MaxC): 3,2 (0,85 – 6,65+) kW
  COP: 5,61
  SCOP: 5,20
  Energiklass värme/kyla: A+++/A++
  Max kyla för värme: -35C
  Kapacitet kyla Nom (Min- MaxC): 2,50 (0,85 – 3,0) kw
  Totalförbrukning kyla Max/Nom/Min: 0,740 / 0,545 / 0,190
  EER: 7,80
  Storlek innedel (HxBxD mm): 295x870x255
  Storlek utedel (HxBxD mm): 622x824x299

 • Vid installation på ö utan bilfärja eller broförbindelse tillkommer ett ö-tillägg på 2 495 kr inkl. moms. Det tillkommer även vid garantijobb och rengöringsservice.