LG Nordic Prestige Plus 9

Luftvärmepumpen LG Nordic Prestige Plus 9 är framtagen för det nordiska klimatet och klarar av värmedrift trots väldigt låga utomhustemperaturer.
Pris efter ROT-avdrag:

24 455 kr

Ordinarie pris:

26 875 kr

ROT-avdrag

2 419 kr

LG Nordic Prestige Plus 9 klarar bland annat av att värma upp ditt hem med hjälp av luften utifrån även då temperaturen är så låg som 25 minusgrader. Den patenterade fläktlösningen gör dessutom värmepumpen otroligt tyst, trots sin starka förmåga till stor värmespridning. Pumpen kan också generera kyla och fungerar då nedkylande om det är väldigt varmt eller fuktigt.

Energisnål

Värmepumpen är A+++ klassad vilket betyder att den är mycket energisnål. Eftersom den klarar av uppvärmning, trots väldigt låga utomhustemperaturer, ger den en väldigt bra energibesparing var du än bor i landet och sänker därmed dina uppvärmningskostnader.

Underhållsvärme

LG Nordic Prestige Plus 9 har också funktionen underhållsvärme, vilken kan säkra inomhustemperaturen till mellan 9 och 13 grader om du till exempel lämnar ditt fritidshus obebott under vintertid. Det sparar energi och pengar och gör att du inte behöver oroa dig för köld- och frostskador på fastigheten.

En av världens tystaste

LG levererar några av marknadens tystaste värmepumpar, tack vare inverterteknik och sin unika fläktutformning. Därför kan du enkelt placera den i vilket rum som helst utan att behöva störas. LG Nordic Prestige Plus 9 är en av marknadens tystaste med en ljudnivå på 25 dB vid värmedrift. 

5-filtersfunktion

Kraftfulla filter renar luften i olika steg. NEO-plasmafilter reducerar små partiklar som fint damm och mögel. Dess så kallade trippelfilter tar bort obehaglig doft som matos, rök och bakterier.

Produktblad

Detta ingår när du köper en luftvärmepump

 • Installation av certifierad installatör
 • Rådgivning vid installationstillfället för rätt placering
 • Elanslutning. Vi kopplar pumpen till en kopplingsdosa eller arbetsbrytare som sitter max fem meter från luftvärmepumpen. Vi kopplar inte till elcentralen.
 • Telefonsupport under hela luftvärmepumpens livslängd
 • Fem års garanti på pump och installation, kräver en service under garantitiden
 • Fri frakt

Fjärrstyr din luftvärmepump

I den här luftvärmepumpen finns en inbyggd WiFi-modul. så att du kan ställa in värmepumpen via en app istället för med fjärrkontrollen.

Har du inte ett befintligt nätverk i ditt hem kan du köpa till Airpatrol Nordic, som kan styras med SMS. Med Airpatrol Nordic kan du fjärrstyra luftvärmepumpen via din mobil. Du kan justera temperaturen, ändra fläkthastighet och ställa in underhållsvärme – var du än är. Du får larm och statusrapport, så du har ständig kontroll och kan känna dig trygg.

Pris: 2 995 kr

Läs mer om Airpatrol Nordic/SMS

 • Modell F09KM

  Värmeeffekt vid Max/Nom/Min: C 6,9 /3,2/ 0,3 kW
  COP: 5,4
  SCOP: 5,2
  Energiklass värme/kyla: A+++/A+++
  Max kyla för värme: -25°C
  Kapacitet kyla: Max 4,0/ 2,5 / 0,3 kW
  EER: 5,1
  SEER: 9,4
  Storlek innedel (BxHxD): 875 x 295 x 235 mm
  Ljudnivå innedel hög/mellan/låg: 42/ 37 / 29 / 19 dB(A)
  Storlek utedel (BxHxD: 870 x 650 x 330 mm
  Ljudnivå utedel: 48 dB(A)
  Inbyggd WiFi: Ja
  Strömförsörjning: 10A
  Vikt i kg inne/ute: 11,5/43 kg

 • Vid installation på ö utan bilfärja eller broförbindelse tillkommer ett ö-tillägg på 2 495 kr inkl. moms. Det tillkommer även vid garantijobb och rengöringsservice.