Luftvärmepumpen LG Deluxe Plus är en modern och högpresterande värmepump som ger ett bra inomhusklimat och sänkta värmekostnader. Den är specifikt framtagen för Norden med vårt kalla och fuktiga klimat. Designen är stilren i sobert vitt med mönstrad front och rundade kanter som gör att den passar i de flesta hem.
Pris efter ROT-avdrag:

20 360 kr

Ordinarie pris

22 375 kr

ROT-avdrag

2 014 kr

LG Deluxe Plus är förberedd för WiFi-styrning. Det betyder att du kan köpa till en WiFi-modul som installeras under locket, där den inte syns. Därefter kan du styra luftvärmepumpen via din smartphone - var du än befinner dig. Du kan till exempel styra temperatur, luftflöde och använda timer.

Tio års kompressorgaranti

För att du ska kunna känna dig riktigt trygg med våra luftvärmepumpar erbjuder vi tio års kompressorgaranti.

Renare luft

LG:s värmepumpar är utrustade med kraftfulla filter som renar luften i olika steg. NEO-plasmafilter reducerar små partiklar så som fint damm och mögel. Trippelfilter tar bort obehaglig doft som matos, rök och doften av nymålat. Slutligen renar ett effektivt allergifilter, som med hjälp av enzymer oskadliggör allergenerna som sedan fastnar i ett filter. För att motverka bakterieansamlingar finns även automatisk rengöring av filter.

Högt SCOP-värde

Många köper en luft-luftvärmepump för att sänka husets värmekostnader. SCOP är en faktor som visar hur mycket du kan spara under ett år. För att mäta din besparing under ett år ska du titta på pumpens årsvärmefaktor, eller SCOP-värde (Seasonal Coefficient of Performance), som det också kallas. Det är en märkning som visar hur många gånger mer värmeenergi värmepumpen ger jämfört med den energi den förbrukar under ett år. Ju högre siffra, desto bättre. LG Deluxe Plus Plus har en årsvärmefaktor (SCOP) på 4,3, vilket placerar den i energiklass A+.

Tyst luftvärmepump med underhållsvärme

Pumpen har en minsta ljudnivå på 23 dB vid värmedrift, vilket gör den till en av marknadens tystaste. Vid kyldrift ligger ljudnivån på 19 dB.

Den är utrustad med underhållsvärme. Ställer du in LH på fjärrkontrollen kommer värmepumpen se till att temperaturen ligger mellan 9 och 13 grader i till exempel fritidshuset. Det är praktiskt och ekonomiskt om du har längre perioder då du inte är där.

Produktblad

Detta ingår när du köper en luftvärmepump

 • Installation av certifierad installatör
 • Rådgivning vid installationstillfället för rätt placering
 • Elanslutning. Vi kopplar pumpen till en kopplingsdosa eller arbetsbrytare som sitter max fem meter från luftvärmepumpen. Vi kopplar inte till elcentralen.
 • Telefonsupport under hela luftvärmepumpens livslängd
 • Fem års garanti på pump och installation, kräver en service under garantitiden
 • Fri frakt

Fjärrstyr din luftvärmepump

I den här luftvärmepumpen finns en inbyggd WiFi-modul. så att du kan ställa in värmepumpen via en app istället för med fjärrkontrollen.

Har du inte ett befintligt nätverk i ditt hem kan du köpa till Airpatrol Nordic, som kan styras med SMS. Med Airpatrol Nordic kan du fjärrstyra luftvärmepumpen via din mobil. Du kan justera temperaturen, ändra fläkthastighet och ställa in underhållsvärme – var du än är. Du får larm och statusrapport, så du har ständig kontroll och kan känna dig trygg.

Pris: 2 995 kr

Läs mer om Airpatrol Nordic/SMS

 • Modell: D09TR

  Värmeeffekt vid Max/Nom/Min: C 5,0/3,2/0,89 kW
  COP: 4,3
  SCOP: 4,3
  Energiklass värme/kyla: A+/A++
  Max kyla för värme: -20°C
  Kapacitet kyla: Max 3,7/2,5/0,89 kW
  EER: 4,27
  SEER: 14,57
  Storlek innedel (BxHxD): 837 x 308 x 189 mm
  Ljudnivå innedel: hög/mellan/låg 38/ 33 / 23 dB(A)
  Storlek utedel (BxHxD): 770 x 545 x 288 mm
  Ljudnivå utedel: 48 dB(A)
  Inbyggd WiFi: Ja
  Strömförsörjning: 10A
  Vikt inne/ute: 9,1/34,1 kg

 • Vid installation på ö utan bilfärja eller broförbindelse tillkommer ett ö-tillägg på 2 495 kr inkl. moms. Det tillkommer även vid garantijobb och rengöringsservice.