TechNorths erbjudande – priser och modeller

TechNorth Energilösningar säljer luftvärmepumpar från marknadens ledande tillverkare, LG, Panasonic och Innova. Här är ett urval av deras modeller.

Luftvärmepumpar från TechNorth - för den större villan

Luftvärmepumpar från TechNorth - för fritidshus och den mindre villan

Fördelar med en luftvärmepump från LG

LG har kraftfulla värmepumpar som ger bra inomhusklimat, och är särskilt utvecklade för att klara vårt nordiska klimat.

LG levererar några av marknadens tystaste värmepumpar, tack vare inverterteknik tillsammans med en unik fläktutformning. Därför kan du enkelt placera dem i vilket rum som helst utan att behöva störas av onödigt buller. Pumparnas kraftfulla filter renar luften i olika steg. NEO-plasmafilter reducerar små partiklar som fint damm och mögel. Trippelfilter tar bort obehaglig doft som matos, rök och doften av nymålat.

Luftvärmepumparna är utrustade med underhållsvärme eller "Low Heat Function", vilket innebär att du kan ställa in värmepumpen för att hålla temperaturen mellan 9 och 13 grader. Det passar speciellt bra om du vill hålla värmen på en jämn nivå när du inte är där, till exempel i en sommarstuga.

För att säkerställa kvaliteten testas värmepumparna i minst ett år på marknaden. På så sätt vet du att de fungerar i verkligheten och inte bara i teorin. LG:s värmepumpar är testade för att klara regn, blåst och snö. De klarar även av temperaturer ner till -20°C, men klarar ofta lägre temperaturer än så.

Fördelar med en luftvärmepump från Panasonic

Panasonic har funnits på marknaden i 30 år, finns i 120 länder och har drygt en miljon nöjda kunder i Norden. De är därmed den ledande leverantören av värme- och kylsystem. Pumparna är speciellt anpassade för vårt nordiska klimat.

Panasonic är en ledande pionjär inom teknik för en bättre inomhusmiljö så du kan vara säker på att deras värme- och kylsystem alltid håller högsta kvalitet. Ett komplett sortiment av luftvärmepumpar, anpassade för vårt nordiska klimat, gör att du enkelt kan hitta bästa lösningen för just ditt hem. Dessutom ger Panasonics väggmonterade luftvärmepumpar effektiv värme ner till -20°C, klarar ner till -35 °C, och är samtidigt snälla mot miljön.

Panasonics nya luftvärmepumpar ger dig en hög besparing, med högre SCOP-värde än tidigare modeller. Detta innebär att du får ut mer energi av din värmepump och på så sätt minskar din elräkning. Det går utmärkt att använda pumpen som avfuktare vid hög luftfuktighet, som till exempel i en källare. Pumparna kan även ställas om till luftkonditionering under varma sommardagar.