Erbjudande luftvärmepumpar – priser och modeller

Vi säljer luftvärmepumpar från marknadens ledande tillverkare, LG och Panasonic. Tillsammans med vår nya samarbetspartner TechNorth Energilösningar AB som är de som du köper luftvärmepumparna av, vill vi erbjuda våra kunder ett förmånligt pris vid köp av luftvärmepump.

Gör en intresseanmälan

Luftvärmepumpar för villan

Luftvärmepumpar för fritidshus

Fördelar med en luftvärmepump från LG

LG har kraftfulla värmepumpar som ger bra inomhusklimat, och är särskilt utvecklade för att klara vårt nordiska klimat.

LG levererar några av marknadens tystaste värmepumpar, tack vare inverterteknik tillsammans med en unik fläktutformning. Därför kan du enkelt placera dem i vilket rum som helst utan att behöva störas av onödigt buller. Pumparnas kraftfulla filter renar luften i olika steg. NEO-plasmafilter reducerar små partiklar som fint damm och mögel. Trippelfilter tar bort obehaglig doft som matos, rök och doften av nymålat.

Luftvärmepumparna är utrustade med underhållsvärme eller "Low Heat Function", vilket innebär att du kan ställa in värmepumpen för att hålla temperaturen mellan 9 och 13 grader. Det passar speciellt bra om du vill hålla värmen på en jämn nivå när du inte är där, till exempel i en sommarstuga.

För att säkerställa kvaliteten testas värmepumparna i minst ett år på marknaden. På så sätt vet du att de fungerar i verkligheten och inte bara i teorin. LG:s värmepumpar är testade för att klara regn, blåst och snö. De klarar även av temperaturer ner till -20°C, men klarar ofta lägre temperaturer än så.

Fördelar med en luftvärmepump från Panasonic

Panasonic har funnits på marknaden i 30 år, finns i 120 länder och har drygt en miljon nöjda kunder i Norden. De är därmed den ledande leverantören av värme- och kylsystem. Pumparna är speciellt anpassade för vårt nordiska klimat.

Panasonic är en ledande pionjär inom teknik för en bättre inomhusmiljö så du kan vara säker på att deras värme- och kylsystem alltid håller högsta kvalitet. Ett komplett sortiment av luftvärmepumpar, anpassade för vårt nordiska klimat, gör att du enkelt kan hitta bästa lösningen för just ditt hem. Dessutom ger Panasonics väggmonterade luftvärmepumpar effektiv värme ner till -20°C och är samtidigt snälla mot miljön.

Panasonics nya luftvärmepumpar ger dig en hög besparing, med högre SCOP-värde än tidigare modeller. Detta innebär att du får ut mer energi av din värmepump och på så sätt minskar din elräkning. Det går utmärkt att använda pumpen som avfuktare vid hög luftfuktighet, som till exempel i en källare. Pumparna kan även ställas om till luftkonditionering under varma sommardagar.

 

Fjärrstyr din luftvärmepump

Med tillvalet Airpatrol kan du fjärrstyra luftvärmepumpen via din mobil. Justera temperaturen, ändra fläkthastighet och ställ in underhållsvärme – var du än är. Du får larm och statusrapport, så du har ständig kontroll och kan känna dig trygg. Airpatrol passar både LG- och Panasonic-pumpar.  Det finns 2 versioner, en för dig som har Wifi i huset och en där du styr din luftvärmepump via SMS ( och 2G SIM-kort i din Airpatrol).

Läs mer om Airpatrol

Läs mer om Airpatrol WiFi

*Vid installation på ö utan bilfärja eller broförbindelse tillkommer ett ö-tillägg på 2 495 kr inkl. moms.

 

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort för att diskutera den bästa lösningen för just dig.

Till intresseanmälan