TechNorths erbjudande – priser och modeller

TechNorth Energilösningar säljer luftvärmepumpar från marknadens ledande tillverkare, LG, Panasonic och Innova. Här är ett urval av deras modeller.

Luftvärmepumpar från TechNorth - för den större villan

Luftvärmepump Panasonic HZ25

Panasonic HZ25UKE

Passar dig som vill ha en kraftfull värmepump, spara in på uppvärmningskostnaderna och samtidigt få ett behagligare inomhusklimat.

Ordinarie pris: 29 500 kr
Pris efter ROT: 26 845 kr

På vissa orter kan resekostnader tillkomma. 

Luftvärmepump LG Prestige 9

LG Prestige Plus 09

Passar dig som vill ha en pålitlig och tyst luftvärmepump. Pumpen fungerar utmärkt för dig som bor på de kallare breddgraderna i Norden.

Ordinarie pris: 26 875 kr
Pris efter ROT: 24 455 kr

På vissa orter kan resekostnader tillkomma.  

Luftvärmepump Panasonic LZ25TKE

Panasonic LZ25TKE

Passar dig som vill ha hög prestanda och en pump som snabbt ger och bibehåller ett behagligt inomhusklimat även när det är riktigt kallt ute.

Ordinarie pris: 27 500 kr
Pris efter ROT: 25 025 kr

På vissa orter kan resekostnader tillkomma.

Luftvärmepumpar från TechNorth - för fritidshus och den mindre villan

Luftvärmepump Innova Balance R32

Innova Balance R32 09

Passar dig som till exempel har ett litet fritidshus, ett garage eller Attefallshus som du vill värma upp till en låg kostnad. 

Pris före ROT: 21 500 kr
Pris efter ROT: 19 565 kr

På vissa orter kan resekostnader tillkomma.

Luftvärmepump LG Deluxe Plus 09

LG Deluxe Plus 09

Passar dig som vill ha en effektiv men liten luftvärmepump som ändå ger stor energibesparing. Fungerar bäst i hus på upp till 120 kvadratmeter. 

Ordinarie pris före ROT: 22 375 kr
Pris efter ROT: 20 360 kr

På vissa orter kan resekostnader tillkomma. 

Luftvärmepump Innova Titanium A09

Innova Titanium A09

Passar dig som vill ha en liten, effektiv luftvärmepump som är anpassad för nordiskt klimat. Fungerar bäst i hus på upp till 120 kvadratmeter.

Ordinarie pris: 24 625  kr
Pris efter ROT: 22 410 kr

På vissa orter kan resekostnader tillkomma.

Fördelar med en luftvärmepump från LG

LG har kraftfulla värmepumpar som ger bra inomhusklimat, och är särskilt utvecklade för att klara vårt nordiska klimat.

LG levererar några av marknadens tystaste värmepumpar, tack vare inverterteknik tillsammans med en unik fläktutformning. Därför kan du enkelt placera dem i vilket rum som helst utan att behöva störas av onödigt buller. Pumparnas kraftfulla filter renar luften i olika steg. NEO-plasmafilter reducerar små partiklar som fint damm och mögel. Trippelfilter tar bort obehaglig doft som matos, rök och doften av nymålat.

Luftvärmepumparna är utrustade med underhållsvärme eller "Low Heat Function", vilket innebär att du kan ställa in värmepumpen för att hålla temperaturen mellan 9 och 13 grader. Det passar speciellt bra om du vill hålla värmen på en jämn nivå när du inte är där, till exempel i en sommarstuga.

För att säkerställa kvaliteten testas värmepumparna i minst ett år på marknaden. På så sätt vet du att de fungerar i verkligheten och inte bara i teorin. LG:s värmepumpar är testade för att klara regn, blåst och snö. De klarar även av temperaturer ner till -20°C, men klarar ofta lägre temperaturer än så.

Fördelar med en luftvärmepump från Panasonic

Panasonic har funnits på marknaden i 30 år, finns i 120 länder och har drygt en miljon nöjda kunder i Norden. De är därmed den ledande leverantören av värme- och kylsystem. Pumparna är speciellt anpassade för vårt nordiska klimat.

Panasonic är en ledande pionjär inom teknik för en bättre inomhusmiljö så du kan vara säker på att deras värme- och kylsystem alltid håller högsta kvalitet. Ett komplett sortiment av luftvärmepumpar, anpassade för vårt nordiska klimat, gör att du enkelt kan hitta bästa lösningen för just ditt hem. Dessutom ger Panasonics väggmonterade luftvärmepumpar effektiv värme ner till -20°C, klarar ner till -35 °C, och är samtidigt snälla mot miljön.

Panasonics nya luftvärmepumpar ger dig en hög besparing, med högre SCOP-värde än tidigare modeller. Detta innebär att du får ut mer energi av din värmepump och på så sätt minskar din elräkning. Det går utmärkt att använda pumpen som avfuktare vid hög luftfuktighet, som till exempel i en källare. Pumparna kan även ställas om till luftkonditionering under varma sommardagar.