Ladda för Vattenfall World Triathlon – vinn en startplats!

Gillar du att hålla formen, har du slagit vad med kompisarna eller dig själv? Var med och tävla om 30 startplatser till Vattenfall World Triathlon Stockholm den 26-27 augusti. En upplevelse du sent ska glömma. Lycka till!

tävlingen är avslutad

Det går inte att lämna in fler tävlingsbidrag. Juryn kommer nu att utse och kontakta vinnare bland alla som har deltagit i tävlingen och som med max 15 ord berättat hur de laddar energi i sommar. Orden ladda och energi måste ingå.

Tack till alla som tävlat och lycka till!

Om vinsten

Du är med och tävlar om totalt 30 startplatser (värde 500–1 500 kr/st). Du kan använda startplatsen till vilken distans du vill: Sprint, Olympisk, eller som del i ett stafettlag. Ett stafettlag består av 3 personer, så en start per person i laget behövs.

Tävlingsregler

Till vinnare utses de 30 tävlingsdeltagare som av juryn anses ha gett det bästa förslaget. Vinnarna utses av en jury från Vattenfall bestående av Agneta Wahlström, Karin Lago, Carmen Wargborn och Ola Johansson. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Medarbetare i Vattenfall och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingen pågår till och med 2017-06-26. Vinnarna utses 2017-06-30 och kontaktas via e-post eller telefon senast 2017-07-07. Namn och bild publiceras eventuellt här på tävlingssidan och i annat marknadsföringsmaterial.

Ladda för Triathlon – tips och råd från experterna