Ska du lägga om taket eller bygga nytt hus? Tänk in solceller redan från början! Låt solpaneler ersätta traditionella takpannor – för hela eller delar av taket. Resultatet blir ett stilrent solcellstak som kommer att betala sig självt.

Låt ditt tak skapa solenergi, utan att kompromissa på vare sig funktion eller estetik. Med våra byggnadsintegrerade solceller får du ett snyggt och högpresterande soltak, som ger bra besparingar över tid.

En del av taket på köpet

När du beställer takintegrerade solceller tar vi hand om hela ditt tak – från nedmontering av det gamla och montering av det nya taket, till installation och driftsättning av din solcellsanläggning. De integrerade panelerna ligger visserligen högre i pris än de traditionella men samtidigt gör du en kostnadsbesparing, eftersom en del av den traditionella takbeläggningen inte längre behövs. Du får helt enkelt en del av taket på köpet.

Detta ingår i vårt soltakserbjudande:

  • Nedmontering och bortforsling av ditt gamla tak
  • Ny takpapp och läkt monterad
  • Solcellsanläggning installerad, optimerad och driftsatt
  • Nya takpannor på ytor som inte täcks av solpaneler
  • Nya vindskivor och takplåt vid behov 
  • 30 års produkt- och effektgaranti på solpanelerna

Läs mer

Solpaneler och soltak - vad är skillnaden?

Soltak är solceller som integreras i taket. De ersätter med andra ord det vanliga takmaterialet och blir design- och konstruktionsmässigt en del av huset. De traditionella solpanelerna däremot monteras utanpå befintligt hus och blir alltså en påbyggnad. 

Avtalsvillkor soltak

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort för att diskutera den bästa lösningen för just dig.

Till intresseanmälan