Informationsmöte om solceller

Känner du som många andra att teknikens utveckling går med en rasande fart? Att begrepp som solceller, solpaneler och solenergi är vedertaget men inte riktigt ”solklart” i alla lägen. Kan jag ha solceller på mitt tak? Skulle jag tjäna på att ha solceller? Är det verkligen en lönsam investering med tanke på hur lite sol det är i Sverige?

Många av våra kunder har de här frågorna och är samtidigt nyfikna på hur framtidens lösningar fungerar och hur bra det är för miljön. Därför höll vi under våren informationsmöten för att ta död på några myter och lyfta allt du behöver veta om solceller.

Mötena hölls i Uppsala, Nyköping, Varberg, Motala, Norrköping, Linköping, Finspång, Trollhättan och Umeå. Där kunde vi konstatera att engagemanget var stort med många deltagande. Det är tydligt att intresset för solceller är glödhett!

Välkommen att skicka in en intresseanmälan, så hör vi av oss om förutsättningarna för solceller på just ditt tak.

Intresseanmälan för solceller

 

Röster från föreläsningarna

Program för informationsmötet

  • Välkomstord från Vattenfall Försäljning
  • Vad gäller för dig som boende i kommunen vid installation av solceller såsom bygglov och andra administrativa processer? Vi reder ut begreppen du behöver känna till inför ditt köp.
  • Den tekniska utvecklingen av solceller har gått snabbt de senare åren, både i Sverige och i världen. Vi ger en inblick i hur tekniken på marknaden har skapat nya förutsättningar för hushåll att förse sig med förnybar energi. Med den ökande solcellsmarknaden följer också nya stödsystem och lagstiftningar som ger nya förutsättningar för att investera i solceller.
  • Vattenfall Försäljning berättar om våra nya solcellspanelers kapacitet och vad det innebär att satsa på solceller för en lönsam solcellsaffär. Vi går igenom hur vi stödjer dig som kund i varje steg, från offert, genom bidragsfrågor till installation.