Solenergi året runt

Det finns många myter kring solceller och solpaneler. Många tror inte att solen skiner tillräckligt i Sverige. Eller att det är mer komplicerat och dyrare än vad det i själva verket är.

Vi sätter högeffektiva solpaneler på Sveriges hustak

Nu turnerar vi runt till olika orter i Sverige och informerar om solceller.

Vi har varit i Uppsala, Nyköping, Varberg, Norrköping, Motala, Linköping, Finspång, Trollhättan och Umeå. Vi har blivit tagna på sängen av det positiva och stora intresset som finns för solceller i Sverige. Många kunder har kontaktat oss för en offert och beställt solceller till sina hus.

Köper du solpaneler från oss får du en komplett och skräddarsydd lösning till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Våra solpaneler och SolarEdge växelriktare håller hög kvalitet och du får ut maximal effekt från dina solcellspaneler. Vi tar ansvar för hela installationen och finns med dig hela vägen!

SolarEdge optimerare och växelriktare

Högeffektiva solcellslösningar med SolarEdge optimerare och växelriktare ger dig:

  • Mer produktion
  • Friare design
  • Bättre övervakning
  • Ökad säkerhet
  • Fantastiska garantier

I och med att varje enskild panel har en egen optimerare så kan de producera oberoende av varandra. Detta ger många fördelar, t.ex. kommer inte hela systemet påverkas om anläggningen är delvis skuggad (av träd, grannhus, flaggstänger eller skorsten), snötäckt eller nedsmutsad. Dessutom kommer systemet i sin helhet prestera bättre än ett system utan optimerare då det finns variationer i panelernas prestanda. I ett system utan optimerare kommer alla paneler prestera i enlighet med den som presterar sämst, i ett system med optimerare tillåts panelerna prestera individuellt.

Solpaneler kan monteras i olika vinklar, riktningar och sektioner, men ändå kopplas till samma växelriktare. Detta innebär att du kan placera solcellerna där de gör mest nytta på ditt tak, men också att du är har möjlighet att i framtiden bygga ut ditt system – du behöver inte ens ha samma typ av paneler.

Övervakning av anläggningen sker i realtid på panelnivå vilket ger dig full koll på hur anläggningen presterar via din telefon, surfplatta eller dator. Detta möjliggör också felsökning och support på distans. Du kan med enkelhet upptäcka om en panel presterar sämre än de andra och även veta när det sker och vilken panel det gäller, i ett system utan optimerare kommer varje panel för sig behöva felsökas om felet ens upptäcks.

SolarEdge har automatisk ljusbågsdetektering och stängs av vid nätbortfall eller vid hög temperatur. Om växelströmmen bryts eller växelriktaren stängs av sänks automatiskt spänningen från optimerarna till 1 volt per panel. Detta gör att anläggningen är säker vid såväl installation, underhåll och drift som vid akuta lägen som till exempel brand.

Optimerarna från SolarEdge har 25 års garanti och växelriktaren har 12 års garanti.

Intresseanmälan

Anita valde solceller för besparingen och miljön

Vad kostar solceller för mig?

I Solcellsguiden kan du själv mäta ut ytan för ditt tak och få en mer exakt beräkning för vad det skulle kosta för dig. Kontakta oss så skickar vi en skräddarsydd offert.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med en skräddarsydd lösning och om du behöver boka ett hembesök.

Ring kundservice på 020-82 40 09 (vardagar 9-17).