Vårt mål är att ha marknadens bästa solcellslösningar och nu erbjuder vi därför ett enkelt sätt att dela upp betalningen.

Dela upp betalningen av dina solceller

Att installera solceller kan vara ansträngande för plånboken. Även om det är en lönsam investering, har du kanske varken tid eller möjlighet att spara ihop till installationen. Därför erbjuder vi en enkel delbetalning i samarbete med Ecster AB, som är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken. 

Du kan själv välja hur du vill amortera lånet (annuitet eller rak amortering) och vilken återbetalningstid som passar dig bäst. Du kan välja att delbetala dina solceller på upp till 12 år till en låg rörlig ränta på 4,20%. Just nu får du dessutom en extra låg ränta första året på 1,20 %.

Fördelar med vår finansieringslösning

  • Ingen säkerhet behövs
  • Ingen betalning före färdig installation
  • Upp till 12 års kredit - du väljer själv.
  • Amortera extra eller slutbetala utan extra kostnad

Exempel på månadskostnad

I tabellen ser du exempel på vad solceller och installation skulle kunna kosta dig per månad med vår finansiering (vid annuitet).

 

 

 

 

 

 

 

Återbetala som det passar dig

Med annuitet som betalningsmodell är månadskostnaden den samma varje månad. Vid kreditens början är en större del ränta och en mindre del amortering. Men allt eftersom lånet amorteras ned minskar räntedelen och amorteringsdelen blir större.

Med rak amortering som betalningsmodell minskar beloppet att betala månad för månad. Amorteringen är lika stor vid varje betalningstillfälle, men eftersom ränta beräknas på den del av lånet som finns kvar att betala, minskar räntekostnaden och därmed månadskostnaden för varje amortering.

Läs mer


 Ansök om lånelöfte

 

Följande punkter måste uppfyllas för att få ansöka om Vattenfallslånet:

  • Fyllt 18 år
  • Stadigvarande inkomst av tjänst under minst 6 månader
  • Årsinkomst på minst 120 000 kr
  • Inga betalningsanmärkningar

Kontakta kundservice

Vi hjälper dig med dina frågor om våra solcellspaket.

Telefon: 020-82 40 09
Vardagar kl 9-17

Vanliga frågor och svar