Steg för steg

Vi guidar dig genom hela processen att köpa och installera solceller, smidigare kan det inte bli! Behöver du hjälp eller support finns vi där genom hela din resa - både nu och i framtiden.

Kontakta oss idag för att komma igång!

Offert

Du gör en offertförfrågan via webb eller telefon. Vi kontaktar dig för att ta fram rätt solcellspaket för ditt tak. Om du vill ha offert på takintegrerade solceller behöver vi göra ett hembesök för att mäta och besiktiga takkonstruktionen. Utifrån dina behov och med ROT inräknat ger vi dig en offert.

Bygglov

En del kommuner kräver bygglov, säkerställ vad som gäller i din kommun. Från 1 augusti 2018 avskaffas kravet på bygglov, med undantag om du bor i en byggnad som är värdefull från historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt.

Är ditt hus äldre än fem år kan du ansöka om ROT-avdrag.

Beställning

Du godkänner offerten – nu kör vi! Meddela oss om du har ett solcellsbidrag från Länsstyrelsen som du vill nyttja. Vi bokar tid med dig för installation.

Installation

Din solcellsanläggning monteras. I våra skräddarsydda solcellspaket ingår solcellspaneler, växelriktare SolarEdge, effektoptimerare, montagematerial och kablage. WiFi-kommunikation finns som tillval. Själva installationen tar bara en dag. Om du har valt en takintegrerad lösning krävs det tid för att förbereda taket.

Mikroproduktion

Ditt elnätsbolag kontaktar dig för byte av elmätare. Kom ihåg att teckna avtal för mikroproduktion för att kunna sälja ditt överskott. Tecknar du elhandelsavtal med oss får du en av marknadens högsta ersättningar för överskottsel.

Börja producera

Nu är du igång och producerar din egen solenergi! Följ din produktion på Mina sidor. Om du behöver support - kontakta oss, vi finns där genom hela din resa både nu och i framtiden.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort för att diskutera den bästa lösningen för just dig.

Till intresseanmälan

Vad kostar solceller för mig?

I Solcellsguiden kan du själv mäta ut ytan för ditt tak och få en mer exakt beräkning för vad det skulle kosta för dig. Kontakta oss så skickar vi en skräddarsydd offert.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med en skräddarsydd lösning.

Ring kundservice på 020-82 40 09 (vardagar 8-17).