Så går det till att köpa bergvärmepump

När du köper en bergvärmepump från oss så tar vi hand om allt från råd och planering, till installation och service.

Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och ser till att du får den bästa lösningen för just dig.


 

Hembesök

Vi erbjuder dig kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans diskuterar igenom vilken lösning som passar bäst för ditt hus. Vi kontaktar dig och bokar tid för hembesöket. 

Offert

Några dagar efter besöket får du en komplett offert med fast pris inklusive en energikalkyl anpassad för dig, så att du enkelt ser din nya driftskostnad och hur snabbt du sparar in din investering. 

Orderbekräftelse

När vi fått din orderbekräftelse kommer vi överrens om när det passar dig bäst att installera din bergvärmepump.

Borrtillstånd

Glöm inte att göra en ansökan om borrtillstånd. Det tar normalt 2-6 veckor. Borrtillståndet måste sökas av dig men vi hjälper gärna till med att fylla i ansökan. 

Installation

Nu är det dags att börja borra. Hela installationen inklusive borrning och installation av värmepump tar mindre än en vecka. Utomhusarbetet startar i samband med att borrutrustningen kommer på plats. Ett eller två hål borras, hur många och hur djupa de blir beror på husets energibehov.

Kom igång

Nu är du redo att börja använda din bergvärmepump. Vi ser till att du kommer igång på ett enkelt sätt och ger dig en genomgång av funktioner, inställningar och bra skötselråd så att du kan få största möjliga nytta av din värmepump. 

Vi tar hand om dig

Inom 6 månader från installation får du en återkoppling från oss, så att du har möjlighet att ställa frågor och få tips och råd. Under hela värmepumpens garantitid (6 år) gäller vår garanti: Aldrig mer än 24 timmar utan värme. Läs mer om våra priser på produktsidan om Bergvärmepumpar.