Laddbox för elbil till hemmet

Ladda elbilen med InCharge hemma

Välj mellan InCharge Smart hemma eller InCharge Enkel hemma. Laddboxarna laddar snabbt och säkert samt ger en högre strömstyrka än ett vanligt eluttag och avbryter laddningen automatiskt om något skulle bli fel.

Med InCharge Smart hemma får du en uppkopplad box där du bland annat kan följa din laddhistorik och välja vem som kan ladda på din laddbox. Dessutom får du rabatt vid Vattenfalls snabbladdare i det publika laddnätet InCharge. Med InCharge Enkel hemma får du en laddbox utan möjlighet till uppkoppling och mätning – du laddar fortfarande säkert och snabbt men utan extra finess eller rabatt i snabbladdningsnätet. Både InCharge Smart hemma och InCharge Enkel hemma kan installeras inomhus och utomhus. Vi hjälper gärna till med installationen!

  • Framtidssäkra med den uppkopplade laddboxen InCharge Smart hemma
  • Effektstyrning, möjlighet att välja laddstyrka i din laddstation
  • Vi installerar på din husfasad eller garageuppfart, var du än bor i Sverige
  • Ladda i InCharge publika laddnät när du är på resande fot

Bidrag när du installerar laddbox

Från den 1 februari 2018 kommer privatpersoner kunna söka stöd för installationer av laddboxar gjorda efter den 1 januari 2018. Bidraget täcker upp till 50% av kostnaderna för material- och arbetskostnader som behövs för att installera laddboxen, såsom kostnader för laddbox och framdragning av el. Vi uppmanar därför samtliga kunder att spara kvittot på installationen! Observera att stödet endast gäller laddboxar med Typ-2 uttag. Mer information och förutsättningar för att ta del av ladda-hemma-stödet finner du på Naturvårdsverkets hemsida.