Var kan jag ladda min elbil?

Med laddnätet InCharge kan du ladda elbilen på tusentals platser i Sverige och utomlands. Beställ gratis laddkort eller laddbricka på beincharge.se.

Till InCharge

Hitta laddstationer i Sverige och Europa

På kartan hittar du laddstationer och snabbladdstationer som ingår i InCharge laddnätverk. Målet är att inom kort utöka antalet och därmed även utöka möjligheterna för en tyst och ren stadsmiljö. Det ska vara enkelt att hitta laddstationer.

Vad kostar det att ladda elbilen vid Vattenfalls stationer?

Typ av laddning Inklusive moms Exklusive moms
Snabbladdning 2,40 kr/min 1,92 kr/min Priset avser laddning vid Vattenfalls snabbladdningsstationer som är kopplade till InCharge laddnät.
Laddning vid destinationsladdare 3 kr/kWh 2,40 kr/kWh Priset avser laddning vid Vattenfalls destionationsladdare kopplade till InCharge laddnät.

Pris för laddning vid övriga stationer i InCharge laddnät väljs av ägaren till laddstationen. Priset kommuniceras på laddstationerna och i appen InCharge.

Ladda elbilen i Stockholm

Nu har vi utrustat åtta av Stockholms gator med totalt 60 laddplatser, varav åtta för snabbladdning. Laddplatserna är uppkopplade till laddnätverket InCharge, som gör det möjligt att smidigt ladda elbilen via appen, laddkortet eller laddbrickan.
Läs om laddgatorna

Om InCharge

Poängen med att äga en bil är frihet. Friheten att åka var du vill och när du vill. Vattenfall äger, tillsammans med partners, ett av Norra Europas största laddnät, InCharge. Med InCharge blir elbilsägandet lättare och resorna fler, längre och friare. Laddstationerna finns i stad och på landsbygd, i Sverige och Europa. Läs mer på beincharge.se och beställ ditt laddkort idag!

  • Ladda elbilen på tusentals stationer
  • Kom igång direkt, med app, laddkort eller laddbricka

Ladda med InCharge

Ladda ner InCharge mobilapp

Med appen InCharge hittar du till samtliga laddstationer. Du kan även se om en laddstation är ledig eller upptagen. Genom att registrera dig i appen kan du starta och betala för din laddning via kreditkort.

Fakta om snabbladdningsalternativ

Chademo (likström): Mitsubishi i-MiEV och Outlander, Citroen C-Zero, Peugeot I-ON, Nissan Leaf.

CCS (likström): Volkswagen E-up! och E-Golf, BMW i3, Hyundai IONIQ.

AC 43 kW (trefas): Renault ZOE, Tesla Model S (22 kW).

Vid varje snabbladdningsstation går det att ladda via trefasalternativet (AC 43 kW). Du kan och välja ett av de två likströmsalternativen (Chademo och CCS) samtidigt. Samtliga snabbladdningsalternativ har fast kabel.

Kontakta kundservice

Ring oss vardagar 9.00-17.00 om du vill ha mer information om våra laddningstjänster.

Telefon: 020-66 90 00
Från utlandet: +46 771 66 90 00

Vanliga frågor och svar