Mina sidor-appen

Ladda ner appen

Ta med dig Mina sidor i mobilen. Med Mina sidor-appen kan du följa din energianvändning och hantera dina ärenden när och var det passar dig. Du får tillgång till uppgifterna på din semester och behöver inte oroa dig för att missa en faktura.

Ladda hem från App Store

Ladda hem via Google play

Relaterade frågor och svar

För att logga in på Mina sidor behöver du ditt kundnummer och din personliga kod. Dessa uppgifter finner du uppe till höger på din faktura, om du är ny kund hos oss får du dina inloggningsuppgifter med första fakturan. Kundnumret består av tio (10) siffror och pinkoden av fyra (4).

Observera att du antingen måste logga in med kundnummer och pinkod ELLER den e-post och det lösenord du själv valt.  För att använda din e-post måste du först logga in på Mina sidor och registrera den.

Appen fungerar i Androidbaserade telefoner med Androidversion 2.3 samt 4.X eller högre. 

För iPhone gäller iOS 5.1 eller högre. 

Kom ihåg! Om du har en väldigt liten skärm kan det vara svårt att använda appen.

Om du väljer "Håll mig inloggad" så sparas dina uppgifter och du behöver inte logga in i appen igen. Det är då först när du väljer att logga ut från appen som du behöver logga in igen.

Har du glömt ditt lösenord så kan du genom att fylla i din registrerade e-postadress beställa en länk som gör att du kan återställa lösenordet.

Ändra lösenord

Om du har glömt vilken e-postadress du registrerat kan du alltid logga in med ditt kundnummer och pinkod som du finner uppe till höger på din faktura. Under Min profil på Mina sidor kan du sedan se vilken e-postadress som är registrerad.