Förnya ditt avtal

Teckna om avtalet

Har du fått information om att ditt avtal håller på att löpa ut och det är dags att teckna om så gör du det genom att logga in på Mina sidor och följa instruktionerna där.

När du förnyar ditt avtal kan du antingen välja samma avtal som du tidigare haft, med dagens priser, eller teckna ett nytt som passar dina behov bättre. Gör du inget val förnyas avtalet per automatik med ett år med fast elpris.

Förnya avtal

Relaterade frågor och svar

För att logga in behöver du ditt kundnummer och din personliga kod. Dessa uppgifter finner du uppe till höger på din faktura, om du är ny kund hos oss får du dina inloggningsuppgifter med första fakturan. Kundnumret består av tio (10) siffror och pinkoden av fyra (4). Har du inte tillgång till en faktura kan kontakta oss på 020-82 00 00 så hjälper vi dig.

Logga in på Mina sidor 

Observera att du antingen måste logga in med kundnummer och pinkod ELLER den e-post och det lösenord du själv valt.  För att använda din e-post måste du först logga in på Mina sidor och registrera den.

Vad du betalar beror på vilket avtal du har. Vi har både rörliga och fasta elpriser. Jämför våra elavtal och välj ett elavtal som passar dig och ditt boende med vår prisberäknare.

Du tecknar enkelt elavtal på webben. Följ stegen i vår avtalsguide och se vilket elavtal som passar dig och ditt boende bäst.

Teckna elavtal

 

När du tecknar elavtal hos oss kan du välja mellan fast eller rörlig elpris.

Rörligt elpris

Elavtal med rörligt pris följer elbörsen, och kan därför både gå upp och ner. Passar dig som vill ha låga elpriser, men samtidigt är beredd att ta risken att priset kan stiga både fort och kraftigt.

  • Oftast lönsammast i längden
  • Ingen bindningstid
  • För dig som har marginal att klara tillfälliga pristoppar
Fast elpris

Väljer du elavtal med fast pris behöver du inte fundera över elmarknadens toppar och dalar, och slipper prishöjning om elpriserna går upp. Passar dig som vill veta vad du ska betala varje månad. 

  • Du vet vad elen kommer kosta under en längre tid
  • Extra trygghet om du lägger till en bytesrätt - enkelt att byta avtal om priset sjunker
  • Bindningstider från 6 månader till 3 år

Välj energikälla

När du tecknar elavtal hos oss väljer du själv hur du vill att din el ska produceras.

Vattenkraft

Solkraft

Vindkraft

Kärnkraft

Energimix

Ditt elpris

Ditt elpris är beroende av hur mycket el du förbrukar samt vilket elavtal du väljer.

I vår prislista kan du se och jämföra våra aktuella elpriser.

Se vår prislista