Logga in på Mina sidor

Hur du loggar in

Logga in med BankID

Om du har beställt BankID från din bank samt installerat det på en valfri enhet (ex. dator, mobil eller surfplatta) så är det bara några få enkla steg som du behöver följa för att logga in på Mina sidor.

  • Gå till Mina sidor
  • Skriv in ditt personnummer enligt formatet ååååmmdd-nnnn
  • Starta BankID på valfri enhet, slå in din säkerhetskod och tryck på legitimera

Om du är ny kund hos oss så tar det 24 timmar innan du kan logga in via BankID. Tänk också på att det bara är den som står på elhandelsavtalet som kan logga in på Mina sidor med hjälp av BankID.

Logga in med kundnummer

Du kan logga in på Mina sidor med ditt kundnummer (10 siffror) och din PIN-kod (4 siffror).

Uppgifterna hittar du längst upp till höger på din faktura. Är du ny kund hos oss får du inloggningsuppgifter med din första faktura. Har du inte tillgång till en faktura kan du kontakta oss så skickar vi uppgifterna hem till dig. När du väl har loggat in en gång så kan du enkelt byta dina inloggningsuppgifter till valfri e-postadress och valfritt lösenord under fliken Mina inställningar.

Glömt dina inloggningsuppgifter?

Om du har glömt ditt lösenord så kan du beställa ett nytt. Du behöver bara fylla i den e-postadress som du använder för att logga in på Mina sidor så skickar vi en länk där du kan återställa lösenordet.

Om du har glömt vilken e-postadress som du har registrerat som användarnamn så behöver du logga in med ditt kundnummer och PIN-kod. Under fliken Mina inställningar kan du se dina registrerade inloggningsuppgifter.

Glömt lösenord

Vanliga frågor och svar


Hittar du inte svaret på din fråga?

På våra kundservicesidor hittar du information om el och fjärrvärme. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om flytt, elavtal, faktura och betalning och Mina sidor.

Till kundservice

Ring oss

020-82 00 00

Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vardagar 8-18

Via Facebook

Måndag-torsdag 8-21
Fredag 8-17

Kontaktformulär

Kontakta oss dygnet runt via e-post. Vi svarar på din fråga så snart vi kan.