Laddkort

Laddkort och laddbricka

På goincharge.se kan du skaffa ett laddkort eller laddbricka för att smidigt ladda din elbil på våra laddstationer. Våra kort och brickor fungerar likadant, den enda skillnaden är att kortet passar bättre i plånboken, och brickan passar bättre på nyckelknippan. Att använda laddkortet och laddbrickan är enkelt. Du behöver bara lägga kortet eller brickan på stationens kortläsare och sen så kan du börja att ladda elbilen. 

Betala via faktura eller InCharge-appen

Du betalar bara för den el som du laddar din bil med, prisinformation finns vid varje laddstation. All betalning med laddkort och laddbricka sker i efterhand via faktura som vi skickar till dig var tredje månad. Vill du istället betala direkt med betal- eller kreditkort vid varje laddning så kan du använda dig av InCharge-appen.

Gratis att beställa

Det kostar ingenting att skaffa InCharge laddkort och laddbrickor. Du beställer direkt på InCharge, så skickas det till din folkbokföringsadress inom ett par arbetsdagar.

Beställ direkt


Laddportalen

På Laddportalen kan du se din laddhistorik. När du använder dig av laddkort eller laddbricka så kan du logga in på portalen och se var du har laddat din elbil och hur mycket. Ditt konto till Laddportalen skapas automatiskt när du beställer ett kort eller bricka, och dina inloggningsuppgifter skickar vi till dig via e-post.

Betalar du med kredit- eller betalkort via InCharge-appen så kan du se din laddhistorik i appen under "Avslutade laddningar".

Se din laddhistorik

Vanliga frågor och svar

Hittar du inte svaret på din fråga?

På våra kundservicesidor hittar du information om el och fjärrvärme. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om flytt, elavtal, faktura och betalning och Mina sidor.

Till kundservice

Ring oss

Telefon: 020-66 90 00
Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vardagar 9-17

Via Facebook

Måndag-torsdag 8-21
Fredag 8-17

Kontaktformulär

Kontakta oss dygnet runt via e-post. Vi svarar på din fråga så snart vi kan.