Laddboxar

Laddbox för hemmabruk

Med en laddbox kan du snabbt, säkert och bekvämt ladda din elbil utan att behöva lämna hemmet.

En laddbox har högre strömstyrka än ett vanligt eluttag och ger dig möjlighet att ladda din elbil upp till tio gånger snabbare och det är dessutom säkrare. Om något skulle bli fel stängs elen av automatiskt. Laddboxen kan installeras både utomhus på husfasaden eller inomhus i garaget. Vi hjälper gärna till med installationen, oavsett var i Sverige du bor.

Beställ laddbox

 

Bor du i lägenhet?

Vi erbjuder olika laddlösningar för flerbostadshus. Om du bor i lägenhet och är intresserad av en laddbox så rekommenderar vi att du först tar kontakt med hyresvärden eller styrelsen, som i sin tur kan höra av sig till oss. Vi kan sedan sköta allt från rådgivning till installation och administration.

Om du bor i en lägenhet med parkering enbart på gatan så finns det tyvärr få laddplatser där du också kan parkera över en längre tid. Du kan alltid snabbladda din elbil på en av våra publika laddstationer, vi har tusentals utspridda runtom i Sverige. Genom att beställa laddkort eller laddbricka helt gratis på InCharge så får du tillgång till alla våra laddpunkter.

På vår karta över laddstationer kan du se vilken laddstation som är närmast dig. För att du som bor i en brf ska kunna ladda finns InCharge Smart Brf, en smart laddlösning för din förening.

Läs mer om InCharge Smart Brf

Vanliga frågor och svar

Hittar du inte svaret på din fråga?

På våra kundservicesidor hittar du information om el och fjärrvärme. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om flytt, elavtal, faktura och betalning och Mina sidor.

Till kundservice

Ring oss

Telefon: 020-66 90 00
Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vardagar 9-17

Via Facebook

Måndag-torsdag 8-21
Fredag 8-17

Kontaktformulär

Kontakta oss dygnet runt via e-post. Vi svarar på din fråga så snart vi kan.