Säga upp elavtal

Avsluta ditt avtal

Om du vill säga upp avtalet med oss så ringer du 020-82 00 00 så hjälper vi dig.

Vill du komma i kontakt med vår kundombudsman eller vill lämna ett klagomål hittar du all information du behöver under Om du inte är nöjd.

Ta med avtalet i flytten

Självklart kan du ta med dig elavtalet hos oss när du ska flytta. Om du ger oss en fullmakt så säger vi upp ditt gamla avtal, ordnar ditt nya elnätsavtal och tecknar ett elavtal med oss. Vi hjälper dig oavsett om du flyttar inom eller utanför Vattenfalls nätområde, kom bara ihåg att anmäla din flytt till oss senast 10 dagar innan flyttdatumet.

Flytta med avtalet

 

Uppsägningstid

  • Rörligt avtal - en månads uppsägningstid
  • Fast avtal - det senaste datum för uppsägning är det datum som anges som sista svarsdag på det utskicket gällande förnyelse av elavtal som vi skickar till dig. Din första påminnelse om att ditt avtal är på väg att löpa ut kommer skickas 60-90 dagar innan avtalet ska tecknas om.


Vill du bryta avtalet i förtid tillkommer en kostnad. Om du ska flytta och därför vill bryta ditt avtal innan avtalstiden är slut kostar det inte något extra, men du kan såklart välja att ta med dig avtalet till den nya adressen.

Vanliga frågor och svar

Hittar du inte svaret på din fråga?

På våra kundservicesidor hittar du information om el och fjärrvärme. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om flytt, elavtal, faktura och betalning och Mina sidor.

Till kundservice