Förnya ditt avtal

Teckna om avtalet

Om du har ett avtal med fast pris som är på väg att löpa ut har du möjlighet att teckna om det genom att logga in på Mina sidor och följa instruktionerna där. 

När du förnyar ditt avtal kan du antingen välja samma avtal som du tidigare haft men med dagens priser, eller teckna ett nytt avtal som passar dina behov bättre. Gör du inget val förnyas avtalet automatisk i ett år med fast elpris.

Möjligheten att teckna om sitt avtal via Mina sidor har endast kunder med fasta avtal som snart går ut samt kunder med rörligt eller anvisat avtal.


Vintersäkring

Fram till den 1 januari kan kunder med rörligt elpris teckna en så kallad Vintersäkring. Med Vintersäkring slipper du oroa dig för att vinterns köldknäppar blir till pristoppar då du under årets kallaste period får ett fast elpris i stället för ett rörligt. När vintern är slut och våren tar vid går avtalet automatiskt tillbaka till rörligt elpris. Du kan snabbt och enkelt teckna din Vintersäkring på Mina sidor

Till Mina avtal

Vanliga frågor och svar


Hittar du inte svaret på din fråga?

På våra kundservicesidor hittar du information om el och fjärrvärme. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om flytt, elavtal, faktura och betalning och Mina sidor.

Till kundservice

Ring oss

020-82 00 00

Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vardagar 8-18

Via Facebook

Måndag-torsdag 8-21
Fredag 8-17

Kontaktformulär

Kontakta oss dygnet runt via e-post. Vi svarar på din fråga så snart vi kan.