Vattenfall Services stöttar Musikhjälpen 2019

De senaste åren har Vattenfall Services valt att istället för julkort och julgåvor skänka en summa till något välgörande ändamål. Mottagarna har som exempel varit Barncancerfonden, Läkare utan gränser och Musikhjälpen.

I år har Vattenfall Services valt att stötta Musikhjälpen som är ett insamlingsevenemang för att tillsammans med Radiohjälpen samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof. Musikhjälpen har funnits sedan 2008 och förra året nådde insamlingen upp till drygt 50 miljoner kronor.

Årets tema ”Sex är inte ett vapen” sätter fokus på sexuellt våld som förekommer i krig och konflikter världen över. Den 9-15 december, under 144 timmar, finns Miriam Bryant, Daniel Hallberg och Farah Abadi i buren på Stora torget i Västerås. Läs mer om Musikhjälpen och årets tema på Musikhjälpens hemsida.

- Att i arbetet och på fritiden möta engagerade människor är nog det som ger mig störst drivkraft. Det känns bra att Vattenfall Services med sina engagerade medarbetare är med och stöttar Musikhjälpen då upplägget är att sporra till engagemang i stort och smått för att samla in pengar, säger Dag Svensson vd Vattenfall Services.

Vattenfall Services har startat en öppen insamlingsbössa med namnet ”Vattenfall Services stöttar #mh19” och bidrar med 100 000 kr till bössan. Är du intresserad av att stötta #mh19, använd gärna vår bössa Vattenfall Services stöttar #mh19.

I Musikhjälpen är det din musik – och ditt engagemang – som räddar liv!

Kontakt: Björn Grödinger

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja