Vattenfall Services stöttar mh18

De senaste åren har Vattenfall Services valt att istället för julkort och julgåvor till kunder skänka en summa till något välgörande ändamål.

Efter en idé från Vattenfall Services belysningstekniker Robert Kustosik har Vattenfall Services valt att detta år stötta Musikhjälpen i deras arbete med att samla in pengar till Radiohjälpen.

Årets tema är ”Alla har rätt att funka olika”. Den 10-16 december, under 144 timmar, finns Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz i buren på stortorget i Lund.

- Det var vid förra årets Musikhjälpen som jag sökte efter någon bössa från Vattenfall eller Vattenfalls medarbetare men det var skralt så jag startade en egen. Skickade även ett mail till Vattenfall Services och det känns riktigt kul att i år finns det en Vattenfall Services bössa där även företaget bidrar till #mh18, säger Robert Kustosik Belysningstekniker hos Vattenfall Services.

Vattenfall Services har startat en öppen insamlingsbössa med namnet ”Vattenfall Services stöttar #mh18” och bidrar med 50 000 kr till bössan. Är du intresserad av att bidra, använd gärna Vattenfall Services bössa!

Kontakt: Björn Johansson

Kontakta oss

Telefon: 08-739 50 00

vattenfallservices@vattenfall.com

Vattenfall Services Nordic AB
SE-169 92 Stockholm

Fakturaadress

Vattenfall Services Nordic AB
RU2036
169 95 Solna

Organisationsnummer
556417-0859

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja