God Jul och Gott Nytt År!

Vår VD, Dag Svensson, önskar er alla en God jul och ett Gott nytt år!

Året börjar gå mot sitt slut och jag vill ta tillfället att tacka er alla för ett mycket gott samarbete under 2023.

Vår omvärld är dessvärre fortsatt i ett mycket turbulent läge med fruktansvärda handlingar av människor med onda avsikter, både i vårt land och i andra länder. Min stilla förhoppning är att 2024 blir året då trenden vänder till att innehålla mer av samarbete, förståelse och tolerans.

Under året har vi fortsatt leverera utifrån vår devis: Säkerhet och Engagemang leder till Lojala kunder och Lönsamhet. Genom ett långsiktigt och strukturerar förändringsarbete har vi tillsammans fått många av våra planer och aktiviteter på plats, dessutom uppnått flertalet av årets mål.

Istället för julgåvor och julkort till våra kunder har vi detta år valt att ge ett ekonomiskt bidrag till BRIS och Läkare utan gränser. Barnens rätt i samhället gör ett fantastiskt arbete för barn i Sverige och Läkare utan gränser ger sjukvård till drabbade vid krig, kriser och katastrofer.

Nu ser vi alla fram emot ett nytt år där vi kan fördjupa vårt samarbete, för det är tillsammans vi skapar Sveriges säkraste arbetsplats.

Dag Svensson
VD Vattenfall Services Nordic AB

 

Bild_2_SWE.png

 

 

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja