Vattenfall Services tilldelas Ellevio Safety Award

Vattenfall Services har tilldelats Ellevio Safety Award 2021 under Ellevios Entreprenörsdag den 24 november. 

 

 

Varje år delar ett av Sveriges största elnätsföretag Ellevio ut priset  "Safety Award" till sina största och viktigaste samarbetspartners som på ett positivt sätt sticker ut när det gäller att skapa en säker arbetsplats. I år vann Vattenfall Services priset!

Motiveringen lyder: 

"Vattenfall Services har under det senaste året visat på stort engagemang, ökat ansvarstagande och genom initiativ till gemensamma förbättringsåtgärder bidragit till ökad samverkan med Ellevio. Vattenfall Services har sedan 2019 tagit fram och utvecklat ett eget Säkerhetsprogram, vilket har lett till märkbara förbättringar i arbetet med arbetsmiljön och elsäkerheten. En viktig faktor vi ser i programmet är att det har initierats och följs upp från företagets högsta ledningsnivå. Vi tar del av programmets och utveckling på alla nivåer i våra mötesstrukturer och tror att det är avgörande för att lyckas med genomförandet fullt ut i hela organisationen. Gällande vår Sustainability Index befinner sig Vattenfall Services idag på en mycket hög nivå. För oss är det ett bevis för att man arbetar proaktivt med säkerhet och övriga hållbarhetsfrågor och det speglas också i färre olyckor. Vattenfall Services har utvecklas under året och vi ser fram emot att följa företagets nästa steg i arbetet med säkra beteenden och ytterligare förbättra säkerhetskulturen". 

Dag Svensson, VD för Vattenfall Services, var där och tog emot priset.

"Jag är mycket stolt över att få ta emot denna fina utmärkelse från en viktig kund. Men jag är bara chef för Vattenfall Services, det är alla medarbetares gemensamma insatser i sitt dagliga arbete som skapar en säkrare arbetsplats. Att få detta Safety Award är ett utmärkt kvitto på att vi är på rätt väg för att tillsammans skapa Sveriges säkraste arbetsplats", säger Dag Svensson. 

blobid4.jpg

Chattbot Elliot Skriv ditt meddelande här Frågor? Chatta med mig Något gick fel. Vi arbetar på det. Vill du rensa din chatthistorik Ja