InHouses smarta tjänster kopplar samman fastighetens olika system med vår plattform för att säkerställa funktioner och spara energi såväl som pengar.

En intelligent plattform

På vår plattform har vi utvecklat och byggt in artificiell intelligens som lär sig hur er fastighet fungerar för att sedan på en mängd olika sätt och i realtid styra er fastighets system för att spara energi och pengar, utan att tumma på komforten. 

Sänk kostnader med IMD

Vår plattform kan även erbjuda individuell mätning och debitering (IMD) av enskilda hushålls energiförbrukning. Det möjliggör minskade kostnader för såväl de boende som för fastighetsägaren.

Spara, lagra och flytta energi

Kombinera plattformens intelligens med ny teknik för att producera och lagra energi. Överbrygg skillnaderna mellan toppar och dalar i utbud och efterågan i fastighetens energisystem. Spara kronor och kilowattimmar. 

En del av en komplett energitjänst

Vattenfall InHouse är vårt nya sätt att göra framtidens energilösningar tillgängliga för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi erbjuder solcells- och värmeanläggningar, ladd- och IMD-lösningar samt vår smarta plattform som tjänster med förutsägbara månadskostnader och utan kostsamma investeringar. Vi tar ansvar för allt från behovsanalys, lösningsdesign och installation till underhåll, övervakning, drift, styrning och optimering. Ni slipper binda kapital, minskar er tidsinvestering och får en skräddarsydd och framtidssäker lösning där er fastighets olika energisystem samspelar på smarta sätt.

Gör en intresseanmälan så återkommer vi till dig om hur vi kan hjälpa till med just din fastighets behov. Kostnadsfritt och helt förutsättningslöst förstås!  

Till kontaktformuläret