Med InHouse kan du abonnera på en laddtjänst som klarar av att hantera samtidig laddning av fordon vid fastighetens parkeringsplatser.

Laddlösning till fastigheten

Vi installerar laddboxar och dimensionerar fastighetens elnät för att hantera de nya kraven utan att varken påverka komfort eller använda onödigt hög säkringsnivå. Efter förstudie och installation tar vi även ett helhetsansvar som inkluderar övervakning, felavhjälpning och service. Vi står för investeringen. Du betalar, via en tydlig månadsfaktura, för de kilowattimmar ni förbrukar.

Vi sköter ansökan om klimatstöd

Vi bistår även med ansökan om bidraget Klimatstödet som ni kan vara berättigade till – er fastighet erbjuder ju inte enbart en attraktiv service till alla dess elbilsägare; den är också en del i omställningen till ett hållbart samhälle. 

Smarta tjänster via InCharge

Med vår laddlösning följer även smarta tjänster via InCharge. Hantera enkelt access, laddningsstatistik och övervakning. Om ni vill så finns även möjlighet till betallösning. 

En del av en komplett energitjänst

Vattenfall InHouse är vårt nya sätt att göra framtidens energilösningar tillgängliga för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi erbjuder solcells- och värmeanläggningar, ladd- och IMD-lösningar samt vår smarta plattform som tjänster med förutsägbara månadskostnader och utan kostsamma investeringar. Vi tar ansvar för allt från behovsanalys, lösningsdesign och installation till underhåll, övervakning, drift, styrning och optimering. Ni slipper binda kapital, minskar er tidsinvestering och får en skräddarsydd och framtidssäker lösning där er fastighets olika energisystem samspelar på smarta sätt.

Gör en intresseanmälan så återkommer vi till dig om hur vi kan hjälpa till med just din fastighets behov. Kostnadsfritt och helt förutsättningslöst förstås!  

Till kontaktformuläret