Varje vinter sker tusentals halkolyckor på Sveriges gator och torg. Förutom personligt lidande innebär det även stora kostnader för samhället. Snöröjning och insatser för att minimera halkrisken kan likaså vara mycket kostsamt för kommuner och fastighetsägare. Därför erbjuder vi markvärme som är en hållbar, trygg och kostnadseffektiv lösning för att värma gator och torg under vintersäsongen.

Med markvärme får du som kund rena och isfria ytor utomhus, till exempel vid entréer, välbesökta promenadgator eller fotbollsplaner. Dessutom får du tryggare och nöjdare invånare, besökare eller hyresgäster. Du slipper också sanda/grusa utomhus, vilket minskar behovet för inomhusstädning i fastigheter under vintersäsongen.

Vattenfall_Cykel04-720.jpg

Hur funkar markvärme?

Vi erbjuder markvärme genom fjärrvärme. Genom att koppla ihop värmeslingor och en värmeväxlare till vårt fjärrvärmenät får du alla fördelar som fjärrvärme erbjuder: hållbarhet, trygghet och uppvärmningskostnader till en konkurrenskraftig kostnad jämfört med andra alternativa lösningar.

Är du intresserad?

Kontakta oss direkt! Kontaktuppgifter till ansvarig säljare på respektive ort hittar du genom att klicka på din ort på våra orter.

Till våra orter

 

Ladda ner vårt produktblad för markvärme

Produktblad markvärme

 

Prislistor för markvärme 2019

Prislistor för markvärme 2020