Var kan jag ladda företagets elbil?

På kartan hittar du laddstationer och snabbladdstationer som ingår i InCharge laddnätverk. Målet är att inom kort utöka antalet och därmed även utöka möjligheterna för en tyst och ren stadsmiljö. Det ska vara enkelt att hitta laddstationer.

Laddstation för elbil

Hitta laddstationer i Sverige och Europa

Vad kostar det att ladda elbilen vid Vattenfalls stationer?

Typ av laddning Inklusive moms Exklusive moms
Snabbladdning 3 kr/min 2,40 kr/min Priset avser laddning vid Vattenfalls* snabbladdningsstationer som är kopplade till InCharge laddnät.
Laddning vid destinationsladdare 3 kr/kWh* 2,40 kr/kWh Priset avser laddning vid Vattenfalls* destionationsladdare kopplade till InCharge laddnät.

* Pris för laddning vid övriga stationer i InCharge laddnät väljs av laddstationsägaren. Priset kommuniceras på laddstationerna.

Erbjudande

Du som använder InCharge laddkort eller laddbricka får rabatt på snabbladdningen till och med 31 december 2016. Priset för laddkortsinnehavare blir 2,40 kr per minut inklusive moms och 1,92 kr exklusive moms.

Du som snabbladdar med appen InCharge betalar ordinarie pris som är 3 kr/minut inklusive moms och 2,40 kr/minut exklusive moms.

Ladda ner InCharge mobilapp

Med appen InCharge hittar du till samtliga laddstationer. Du kan även se om en laddstation är ledig eller upptagen. Genom att registrera dig i appen kan du starta och betala för din laddning via kreditkort.

Fakta om snabbladdningsalternativ

Chademo (likström): Mitsubishi i-MiEV och Outlander, Citroen C-Zero, Peugeot I-ON, Nissan Leaf.

CCS (likström): Volkswagen E-up! och E-Golf, BMW i3.

AC 43 kW (trefas): Renault ZOE, Tesla Model S (22 kW).

Vid varje snabbladdningsstation går det att ladda via trefasalternativet (AC 43 kW) samt ett av de två likströmsalternativen (Chademo och CCS) samtidigt. Samtliga snabbladdningsalternativ har fast kabel.

Hur vet jag om en laddstation fungerar för just min elbil?

Sidan Uppladdning.nu ger för närvarande den bästa översikten av publika laddstationer i Sverige. På kartsidan finns det angivet vilken typ av laddstation det är med avseende på uttag, kabel, strömstyrka med mera, vilket ger dig information om du kan ladda just din elbil där.

Laddinfra.se är en databas där du hittar mer information om den svenska publika laddinfrastrukturen.

Kontakta kundservice

Ring oss vardagar 8-16.30 om du vill ha mer information om våra laddningstjänster.

Telefon: 020-82 10 00
Från utlandet: +46 771 82 10 00

Vanliga frågor och svar