Smart Temp skickar temperaturen till din smartphone

Med Smart Temp håller du koll på ute- och innetemperaturen, var du än befinner dig. Allt för att du ska kunna ta hand om ditt hem eller fritidshus på bästa sätt. Du köper Smart Temp i Vattenfalls Energibutik.

Beställ här

Håll koll på temperaturen

Hur varmt är det i stugan just nu? Tränger kylan in i växthuset? Perfekt temperatur i vinkällaren? Smart Temp gör det enkelt för dig att hålla koll på temperaturer i olika rum eller hus. Den fungerar lika bra inomhus som utomhus, du kan till och med ha den i utomhusbassängen eller matkällaren. Via appen EnergyWatch får du larm om temperaturen skulle gå över eller under en viss gräns. 

  • Håll koll på fritidshuset, och få larm om det blir ovanligt kallt eller varmt
  • Mät vattentemperaturen i badtunnan eller akvariet
  • Gå ner till bastun först när temperaturen är perfekt
Köp Smart Temp

Smart Temp – för dig som vill ha koll

Med Smart Temp kan du enkelt se temperaturen inne och ute via en app i mobilen. Du kan följa och dokumentera temperaturer dag för dag, månad för månad och år för år. Du ser hur utetemparaturen påverkar din elförbrukning, och du kan enkelt optimera värmen och på så vis sänka dina energikostnader.

Eller håll koll på temperaturen hemma när du är bortrest, och se hur varmt det är i fritidshuset när du inte är där. Du kan förvara dina temperaturkänsliga ägodelar – instrument, vin eller växter – i rätt temperatur. Ställ in så att du får larm om en viss temperaturgräns över- eller underskridits. När batterierna börjar ta slut i din Smart Temp får du ett meddelande i form av en pushnotis.

Så fungerar Smart Temp

Smart Temp har en temperaturmätare i själva Smart Temp-enheten som används inomhus. Den externa temperatursensorn kan du använda både inne och ute. Den externa sensorn är vattentät vilket gör att den yttersta delen av den kan sänkas ner i vatten för att mäta vattentemperatur.

Få ut mer av din Smart Temp 

Genom att använda Smart Plug och Smart Temp tillsammans så kan du enkelt kontrollera temperaturen på distans. Till exempel slå av och på värmen i fritidshuset. Har du en luftvärmepump styr du den med samma app om du beställer en Smart Remote.
Beställ Smart Temp i Vattenfalls Energibutik

Så kommer du igång

Allt du behöver för att kunna använda våra smarta lösningar är en smartphone (fungerar dock inte på Windows phone), surfplatta eller dator och ett trådlöst nätverk (WiFi eller en 3G/4G-router) i närheten av din smarta produkt.
Kom igång med ditt smarta hem

Ladda ner EnergyWatch mobilapp

Vår smarta app kopplar ihop dig med din bostad. Med den kan du enkelt kontrollera och styra hemmets belysning och apparater direkt i din mobil eller surfplatta, var du än är.

Kontakta kundservice

Ring oss vardagar 8-18 om du har frågor kring våra produkter.

Telefon: 020-82 00 00
Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vi försöker ständigt förbättra våra produkter. Hjälp oss gärna genom att skicka in dina förbättringsförslag.

Vanliga frågor och svar