Fjärrstyr din luftvärmepump med Smart Remote

Byt ut din vanliga fjärrkontroll och styr luftvärmepumpen från din smartphone. Du köper Smart Remote i Vattenfalls Energibutik.

Beställ här

Fjärrstyrning av din luftvärmepump från mobilen

På väg till stugan? Höj temperaturen när du är på väg dit. Eller är det en varm sommardag, sänk temperaturen med Smart Remote i mobilen. Schemalägg och fjärrstyr uppvärmningen hemma med olika temperaturer under olika tider på dygnet, olika för olika dagar om du så önskar. Vår EnergyWatch-app gör styrningen av din värmepump tydlig, enkel och bekväm.

Smart Remote fungerar med de vanligaste luftvärmepumparna som finns på marknaden. Du behöver alltså inte ha köpt den från oss för att kunna komplettera med Smart Remote.

  • Styr din värmepump var som helst ifrån
  • Få larm om det är ovanligt varmt eller kallt i huset
  • Schemalägg önskad värme eller kyla för olika dagar i veckan
Beställ Smart Remote

Smart Remote - för enkel styrning av din luftvärmepump

Ersätt din vanliga fjärrkontroll och styr luft-luftvärmepumpen från din smartphone istället. Du förbättrar samtidigt inomhusklimatet så att det passar dig och dina vanor. Du kan schemalägga uppvärmningen eller kylningen med hjälp av tre olika styrscheman för olika dagar i veckan. Dessutom kan du läsa av aktuell temperatur, medeltemperatur samt högsta och lägsta temperatur var du än befinner dig. Din temperaturhistorik lagras sedan och visas i mobilappen.

Så fungerar Smart Remote

Smart Remote är en WiFi-uppkopplad IR-fjärrkontroll som ersätter den vanliga fjärrkontrollen för din luft-luftvärmepump. Du kan sedan styra din värmepump var du än är med hjälp av din mobil eller din surfplatta via EnergyWatch-appen.
Fjärrkontroller som fungerar med Smart Remote

Smart Remote har en temperaturmätare inbyggd i själva hårdvaruenheten som används för inomhusbruk. Du kan även koppla till en extern temperatursensor som du kan använda både för inom- och utomhusbruk. Den externa sensorn är vattentät vilket gör att den yttersta delen av den kan sänkas ner i vatten för att mäta vattentemperatur.

Enkel att installera

För att hitta lämplig placering för din Smart Remote innehåller appen en enkel och självförklarande placeringshjälp som ger dig stöd och vägledning.
Beställ Smart Remote i Vattenfalls Energibutik

Så kommer du igång

Allt du behöver för att kunna använda våra smarta lösningar är en smartphone (fungerar dock inte på Windows phone), surfplatta eller dator och ett trådlöst nätverk (WiFi eller en 3G/4G-router) i närheten av din smarta produkt.
Kom igång med ditt smarta hem

Ladda ner EnergyWatch mobilapp

Vår smarta app kopplar ihop dig med din bostad. Med den kan du enkelt kontrollera och styra hemmets belysning och apparater direkt i din mobil eller surfplatta, var du än är.

Kontakta kundservice

Ring oss vardagar 8-18 om du har frågor kring våra produkter.

Telefon: 020-82 00 00
Från utlandet: +46 771 82 00 00

Vi försöker ständigt förbättra våra produkter. Hjälp oss gärna genom att skicka in dina förbättringsförslag.

Vanliga frågor och svar