Värmestyrning via Energichecken

Som testpilot till Energichecken Värme får du testa ett komplett system som automatiskt styr uppvärmningen av ditt hus, spar energi och ökar komforten. Systemet gör både nya och gamla värmesystem uppkopplade och smarta, så att du kan tänka på annat än uppvärmning.

Vi söker dig som är testpilot i Energichecken och har en värmeanläggning som kan styras. Har du en bergvärmepump, frånluftsvärmepump alternativt en luftvattenpump kan du vara den vi söker.

Blir du godtagen som testpilot kommer vi att skicka hem tre små vita dosor till dig. Tillsammans samlar de information om väder, inne- och utetemperatur och hjälper till att optimera värmesystemet efter dina önskemål. Alla dina värden kommer att återges i appen Energichecken. Installationen av värmesystemet gör du själv med hjälp av en installationsguide under fliken Inställningar i Energichecken.

Här hittar du svar på vanliga frågor

Tack för alla intresseanmälningar

Intresset för att delta i detta test har varit stort vilket vi tycker är väldigt roligt. Nu kan vi tyvärr inte ta emot fler anmälnigar. Om du har några frågor mejla dessa till energichecken@vattenfall.com.