Teckna ett fossilfritt elavtal till nya adressen. Just nu bjuder vi på ett presentkort hos Kjell & Company till ett värde av 300 kronor.

När du flyttar är det mycket som ska fixas till i nya hemmet, elen och hemelektronik till exempel. Därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig. Förutom att erbjuda ett förmånligt elavtal vill vi ge dig något extra. Därför bjuder vi dig på 300 kr att handla smarta elektronikprylar för hos Kjell & Company när du tecknar ett nytt avtal med rörligt elpris.

Teckna elavtal här

 


 

Presentkortet fungerar som betalmedel i alla fysiska Kjell & Co butiker i Sverige. Presentkortet kan inte användas vid köp på Internet på kjell.com. Giltighetstiden för presentkortet är 10 år. Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Leverans av presentkort sker till angiven adress vid tecknande av elavtal. Leverans sker endast till adresser i Sverige. Om adressuppgifterna som lämnats inte är korrekta, bär ELS/Vattenfall inget ansvar för leveransen. Presentkortet fungerar precis som kontanter, och är inte knutet till dig som person. Därför kan vi inte ersätta eller spärra ett borttappat presentkort. Presentkortet kan användas som delbetalning tillsammans med exempelvis kontanter eller ett annat betalkort.

Reklamationer ska framställas omedelbart efter det att felet upptäckts. Har du övriga frågor om presentkortet? Då är du välkommen att kontakta ELS Kundtjänst, antingen per telefon 031-742 55 66 eller via e-post till info@elssverige.se