Att flytta innebär ofta en ny och spännande period i livet, men kan också orsaka en del stress. Man vill gärna att allt ska gå enkelt och smidigt, till exempel att flytta elavtalet. Elin i Tyresö fixade flytten på nätet.

När Elin, 24 flyttade till en ny lägenhet i Tyresö med sin flickvän valde hon att byta till Vattenfall. Efter att ha jämfört priser på nätet kände hon att det var det bästa valet för parets elkonsumtion och storlek på lägenhet, en trea på 45 kvadrat. Att sedan flytten av det gamla elavtalet och tecknandet av det nya gick så smidigt var en bonus.

Enkelt och smidigt på nätet

- Det var väldigt skönt att slippa göra allting själv. Formuläret man skulle fylla i på Vattenfalls hemsida var väldigt tydligt och jag hittade även lätt svaren på mina frågor där. Så jag kände att göra allt på nätet var det smidigaste sättet, säger Elin.

Trots att hon valde den digitala vägen uppskattade hon den personliga kontakten. Två dagar efter att ha anmält flytten blev hon uppringd av Vattenfall som informerade att allt var klart. 

- Att flytta innebär mycket oväntade utgifter. Så att investera i saker som kan hjälpa en att hålla ner kostnaderna kändes nödvändigt, säger Elin.